Zdeněk Procházka: Jak zastavit atomové zbrojení Severní Koreje na poslední chvíli

31.10.2016 11:19

Je jedno že ukrajinský Krym obsadila ruská vojska (jedno Putinovo vítězství), Severní Korea vydává na zbrojní atomový program právě tolik prostředků, kolik dostává z USA.

Zdeněk Procházka: Jak zastavit atomové zbrojení Severní Koreje na poslední chvíli
Foto: ABC.news
Popisek: Severokorejský vůdce Kim Čong-un

Zbrojí atomovými raketami za prostředky ušetřené dodávkami potravin z USA.

Stát odebírá vlastním lidem jídlo, pak hladovýma očima dětí vydírá okolí, současně vydírá okolí zbrojením, a bude vydírat dál: čím víc bude mít nástrojů vydírání, čím silnější bomby a větší dolet bude mít, tím víc bude vydírat, tím víc dostane, tím zničující zbraně bude mít, kolotoč donekonečna, čím dál hůř.

Varoval jsem dávno, ale marně, když vládnou i...

Je to pořád stejné: Severní Korea zbrojí, vydírá, Američané pokaždé couvnou „aby v rámci dialogu vyjednali nějaké ústupky“, pošlou potraviny, severokorejský režim vidí ústupky Američanů účinnému vydírání a pokračují ve vydírání. Nenastal jediný ústupek Severní Koreje, zato dostává další a další dodávky.

Za prostředky ušetřené dodávkami z USA pokaždé sestrojí další bomby a rakety, odpálí je k zastrašení okolí, pořád dokola. Atomovou obludu hrozící Japonsku a Jižní Koreji stvořily USA, jmenovitě třeba Clintonová. Žádný dialog se nekonal, jen žvásty – a ve výsledku rakety s atomovými hlavicemi hrozící sousedům.

Způsob, jak to zastavit aspoň v poslední chvíli, je zastavit dodávky (za které sestrojují zbraně), a to neústupně.

1. Režim už teď nemá ani základní potraviny pro obyvatelstvo, které umírá hlady, nebude mít prostředky na zbrojení nejdražší technikou – atomovou. Poslední potraviny bude dávat aspoň pilíři režimu – armádním lampasákům a jejich manželkám.

2. Pokud by chtěl pokračovat ve zbrojení, musí přiškrtit dávky potravin obyvatelstvu, to se začne bouřit častěji.

Ne kvůli ideologickým rozporům, v zemi kde propaganda vymyla lidem mozky a fízlové hlídají co si kdo myslí, neexistuje možnost ideově zapříčiněné revolty. Je zbytečné posílat v balónech letáky „vaše vláda vám lže, v Jižní Koreji je svoboda a více politických stran,“ to jsou omyly bez výsledku.

Zastavení potravinové pomoci by se údajně stalo „záminkou režimní propagandy že imperialista může za hlad“ – vždyť přesně to režim tvrdí ať tam posíláte potraviny nebo neposíláte, je to úplně jedno, pořád tvrdí totéž a vy ještě vyděračskému gangsterovi posíláte dárky a dávky, aby vydíral dál. Na vnitřní propagandě režimu nezáleží, vygumuje obyvatelstvo tak jako tak.

Podstatné je jestli režim může spálit Soul nebo Tokio v opakování demonstrace síly, jako Hirošimu. Pokud vládcové, ve snaze zbrojit, zmenší potravinové dávky, lidi se začnou bouřit masově a vypuknou větší potíže uvnitř státu, které už nepůjdou zvládat represivními orgány, nebo jen za rozsáhlých nepokojů, režim bude mít víc starostí uvnitř země, než aby mu zbyly prostředky a personál na nějaké atomové programy k válčení s okolím. Válku s okolím by přineslo právě ustupování vyděračské klice ve vedení Severní Koreji, dřív nebo později.

Ideologická agitace západu s ničím nehnula, jen se na ní napakovaly tisíce žvanilů, těžce placených. Nějaká provolání nikdy nezapříčiní revoluci. Rebelie táhnou lidé hladoví, unavení a zoufalí.

Pokud chcete zachránit svět před další atomovou tragédií jako v Nagasaki, zastavte potravinový přísun do Koreji. Pokud chcete oslovit alespoň několik lidí, pošlete tam věcné letáky s popisem všemožných způsobů jakými překročili hranice předchůdci, jak to na hranicích chodí, co je může potkat v Číně. (Nikoli návody jak přesně odejít, to by byla past, fízlové letáky rychle zaznamenají.) Než lidé sami odejdou, ať leták rozmnoží a předají dalším. Bezpečnostní služba, místo aby posilovala dohled na hranicích s Čínou, bude zaměstnána ledasčím jiným uvnitř státu, ve zmatcích vnitřních nepokojů, způsobených hladem.

Děkovat za radu nebudete, jako obvykle, místo vás už výhrůžkou „zabijeme tě“ Bezpečnostní informační služba „poděkovala“. I s doprovodným nápisem LIKVIDACE, aby bylo jasno, a fízlovými nadávkami.

Výhrůžkami člověku kterého vykrádají roky, nastrkali štěnice do bytů včetně ložnic, hlídají co si kdo myslí, a když se to nehodí jejich zájmům, vyhrožují vraždou, BISáci.

Přesně jako v kriminálu Severní Koreji, v obou systémech jde doslova o „bezpečnostní“ službu. Jak komu. :-(

I komunistická totalitní sviňárna se jmenovala „bezpečnost“, šlapala už po mém dědečkovi.

Svět běží stejnými cestami, v Severní Koreji i tady.

Za PetPe.cz - Pracující proti parazitům: Zdeněk Procházka, konstruktér a programátor

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…