Bárta: Lessy vytáhl trumf a Kubice už balí kufry

06.09.2012 17:48

Tak se nám začíná prokazovat, že odvolání policejního prezidenta Petra Lessyho bylo prachsprostě účelové a že vyšetřovatelé GIBSu pod vedením Langrova muže Ivana Bílka udělali chybu.

Bárta: Lessy vytáhl trumf a Kubice už balí kufry
Foto: Zbyněk Pecák
Popisek: Vít Bárta

 

GIBS viní Lessyho z toho, že předal v inkriminovaný den své mluvčí Pavle Kopecké očerňující dokument na náměstka  zlínské policie Jaroslava Vaňka. Lessy ale nyní dokazuje, že v inkriminovaný den v Praze vůbec nebyl, protože čerpal mimořádnou dovolenou, kterou mu navíc podepsal samotný Kubice. Čerpal ji proto, že den předtím se jeho syn vyboural na motocyklu a on za ním jel  na Moravu do nemocnice, kde byl hospitalizován. 
 
Chtěl bych jen ministru Kubicemu připomenout, že v případě, že se mu prokáže účelové jednání ve věci odvolání Lessyho, slíbil, že podá demisi. Podle redaktorů E15 má prý již sbalenou kancelář a připravenou k vystěhování.
 
Věci veřejné v souvislosti vyzývají Ivana Bílka, aby rezignoval na post ředitele Generální inspekce bezpečnostních sborů. Osobní odpovědnost by měl navíc vyvodit také premiér Nečas

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vitbarta.cz

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

22:01 Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

Ve Strakově akademii se konalo v pořadí již 400. zasedání Rady pro výzkum, vývoj a inovace (RVVI, Ra…