John: Proč nechce ODS oddělit slušné lidi od lumpů a hajzlů

21.09.2012 17:32

Řeč na 46. schůzi PSP ČR dne 21. 9. 2012. K návrhu zákona o majetkovém přiznání.

John: Proč nechce ODS oddělit slušné lidi od lumpů a hajzlů
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda Věcí veřejných Radek John

Já se omlouvám, ale jenom bych chtěl upozornit, že ne tento zákon dělá z lidí zločince, ale právě postoj ODS dělá z lidí zločince. Já se bavím s řadou lidí, kteří jsou bohatí a vydělali to legálně a ti jsou skutečně naštvaní, že se jim brání prokázat legalitu nabytého majetku a oddělit je od těch lumpů, zločinců a hajzlů, kteří to ukradli. Oni ti bohatí by opravdu chtěli prokázat národu ano, já jsem ten poctivý bohatý, který platil daně a který to vydělal dobrou prací a já chci být příklad pro tuto republiku. A když vy, ODS,neumožníte oddělit zrno od plev, tak tam budou vždycky s těmi lupiči, zločinci, pančovateli alkoholu a těmi, kteří kradli v této zemi a nikdy ty podnikatele neočistíte. Takže řada podnikatelů říká - já už ODS nevolím, protože mi prostě brání očistit se. A protože jsem celkem vyplňoval majetkové přiznání, tak je to operace na pět minut. Tak co blázníme! To ti bohatí opravdu rádi udělají. Děkuji.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PSP ČR

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolaja (Piráti): Svobodná média = zdravá demokracie

22:12 Kolaja (Piráti): Svobodná média = zdravá demokracie

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k médiím.