NS-LEV 21: Proč chce MFD poškodit národní socialisty a Jiřího Paroubka?

10.05.2012 13:10

V pátek 4. května 2012 deník Mladá fronta Dnes v článku na první straně pod názvem „Paroubek na plakátech. Strana tají, kdo to platí“ bombasticky a lživě tvrdila, že prý národní socialisté nechtějí zveřejňovat své příjmy od dárců a že strana tedy má nejasné financování.

NS-LEV 21: Proč chce MFD poškodit národní socialisty a Jiřího Paroubka?
Foto: NS-LEV21
Popisek: Jiří Paroubek

V druhé polovině dubna zahájili národní socialisté inzercí v tisku, na internetu a na billboardech akci, ve které seznamují veřejnost se svou existencí, obnovou, historií, programovými a politickými cíli. Tato akce vadí nejen politickým konkurentům, ale také Mladé frontě Dnes.

Po svém ustavujícím sjezdu národní socialisté jasně sdělili, že budou v průběhu roku všechny své příjmy – sponzorské dary zveřejňovat pravidelně čtvrtletně na webu strany – v dubnu, červenci, říjnu 2012 a lednu roku 2013 (v dubnu jsme tak také učinili, viz http://www.nslev21.cz/aktuality/darci). MFD přesto lživě fabuluje, že prý příjmy národních socialistů jsou netransparentní. Tuto lež záhy vděčně zopakoval A. Babiš, miliardář a známý „bojovník proti korupci“ ve stylu Bártových a Johnových Věcí veřejných.

Kampaň nár. soc. strany bude stát ve II. čtvrtletí cca 5 mil. Kč. P. Benda jako sponzor této kampaně uzavřel se stranou, jejímž je členem, sponzorskou smlouvou a postupně ve II. čtvrtletí vkládá na účet strany až 12 mil. Kč. Zbývající sponzorské příspěvky ve II. čtvrtletí strana zveřejní podle svého příslibu v červenci.

Proč MFD chce poškodit národní socialisty a Jiřího Paroubka? Aby je znevěrohodnila u občanů v době, kdy po čtyřech měsících činnosti, straně začaly průzkumy přisuzovat 3 % preferencí. Proč tak MFD postupuje? Aby otevřela dveře novým Věcem veřejným (Babišovi) či Zeleným a vytvořila tak předpoklady pro pokračování pravicových koalic i po příštích volbách.

Žádáme omluvu MFD za záměrnou lež!

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: NS - LEV 21

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolaja (Piráti): Svobodná média = zdravá demokracie

22:12 Kolaja (Piráti): Svobodná média = zdravá demokracie

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k médiím.