SPOZ podala opravné prostředky proti předběžnému opatření

25.03.2014 13:09

Dne 25. 3. 2014 v ranních hodinách bylo právnímu zástupci Strany práv občanů - zemanovci doručeno předběžné opatření vydané obvodním soudem pro Prahu 1, které zakazuje konání mimořádného volebního sjezdu SPOZ dne 29. 3. 2014. Zemanovcům samotné předběžné opatření stále doručeno nebylo.

SPOZ podala opravné prostředky proti předběžnému opatření
Foto: SPOZ
Popisek: Logo Strany práv občanů - Zemanovců

Proti předběžnému opatření bylo neprodleně podáno odvolání a dále byl podán návrh na zrušení předběžného opatření. Odvolání stojí kromě naprosté absence zákonných podmínek pro vydání předběžného opatření též na tom, že předběžné opatření bylo zcela chybně vydáno v režimu předběžného opatření před zahájením jednání, a to ačkoliv řízení o věci samé u stejného soudu prokazatelně probíhá, a to již od 16. 9. 2013.

SPOZ očekává, že obvodní soud pro Prahu 1 bude postupovat bez zbytečných průtahů a podané návrhy vyřídí obratem, stejně jako postupoval u návrhu na vydání předběžného opatření.

Politická rada SPOZ

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: SPOZ

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SOCDEM: Digitální švarcsystém křiví pracovní trh, změnu musíme provést sami

20:03 SOCDEM: Digitální švarcsystém křiví pracovní trh, změnu musíme provést sami

Mohou se lidé, pracující pro online platformy, domáhat svých práv? Tuto otázku si kladou nejenom kur…