Ústecká ČSSD: Ne my, ale TOP 09 kradla tak, že ani poledne nedržela

04.10.2012 18:13

KVV ČSSD se ohrazuje proti manipulativním výrokům Kalouska.

Ústecká ČSSD: Ne my, ale TOP 09 kradla tak, že ani poledne nedržela
Foto: Ústecký kraj
Popisek: Jana Vaňhová (ČSSD)

Krajský výkonný výbor (KVV) ČSSD v Ústí nad Labem odmítá přirovnání situace na Ministerstvu práce a sociálních věcí ČR (MPSV) se stavem v  Ústeckém kraji. Rovněž se ohrazuje proti výrokům ministra financí Miroslava Kalouska na adresu hejtmanky a považuje je za účelové a zmanipulované. Cílem představitelů TOP 09 je odvrátit pozornost od podivných praktik nejenom na MPSV a kamarádských vazeb mezi ministrem Jaromírem Drábkem a jeho náměstkem Vladimírem Šiškou. „Část TOP 09 v České republice kradla, ani poledne nedržela, o tom není pochyb,“ konstatuje KVV ČSSD a připomíná například kauzu letadel CASA bývalé ministryně Parkanové za TOP 09, kde měl stát přijít téměř o 700 milionů korun.

Ministr Jaromír Drábek nese plnou zodpovědnost za činy svého náměstka, protože si ho osobně vybral a jako svého dlouholetého kamaráda jmenoval do funkce náměstka ministra. Naproti tomu Pavel Kouda byl voliči zvolen do Zastupitelstva Ústeckého kraje a zastupitelstvo ho následně zvolilo do funkce radního a náměstka hejtmanky se zodpovědností za oblasti zdravotnictví a ekonomiky.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Kr-ustecky.cz

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kasal (ANO): Podvod na předkladatele novely. Mě žádná dohoda dvou ministrů nezajímá

23:07 Kasal (ANO): Podvod na předkladatele novely. Mě žádná dohoda dvou ministrů nezajímá

Projev na 101. schůzi Poslanecké sněmovny k návrhu poslanců Zdenky Němečkové Crkvenjaš, Toma Philipp…