VV: „cityLAB“ v Parlamentu České republiky

27.04.2013 10:19

V pondělí 29. dubna 2013 v 15.30 hodin začíná pod záštitou poslance Petra Skokana ve výstavních prostorách Atria Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky vernisáž výstavy fotografií umělecké reportáže ze světových měst fotografa Jiřího Turka.

VV: „cityLAB“ v Parlamentu České republiky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo Věcí veřejných

 

Výstavu pořádá společnost IDIF Education ve spolupráci s Leica Gallery Prague. Jako doprovodný program jsou vystaveny absolventské práce studentů rekvalifikačních kurzů IDIF. Generálním partnerem výstavy je společnost FOMEI, významný český výrobce a distributor fotografické techniky, hlavními partnery jsou společnosti Aaron, renomovaný dodavatel služeb a fotografické techniky, a Fotolab, specializovaný prodejce fotografické techniky a provozovatel fotolaboratoří, a mediálními partnery pak Český rozhlas a Metropol, vydavatel informačních periodik. Pořadatel tímto děkuje partnerům výstavy za jejich podporu a pomoc při realizaci této kulturní akce.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Veciverejne.cz

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Čunek (KDU-ČSL): Kdo neobětuje minimum času a energie, tak by snad ani právo volit mít neměl

11:17 Čunek (KDU-ČSL): Kdo neobětuje minimum času a energie, tak by snad ani právo volit mít neměl

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke korespondenční volbě