Vysloužil (VV): Vytahání kostlivců ze skříní udělá pro VZP více než jejich pečlivé zatajování

26.01.2012 16:56

Reakce na vyjádření šéfky odboru komunikace VZP Anny Veverkové.

Vysloužil (VV): Vytahání kostlivců ze skříní udělá pro VZP více než jejich pečlivé zatajování
Foto: Archiv
Popisek: Poslanec Radim Vysloužil

Vážená paní Veverková,

prací politika je nejenom věcně argumentovat na jednáních dozorčích orgánů, ale také v případě neúspěchu takových pokusů upozornit na problém nehospodárného nakládání s veřejnými penězi veřejnost. To se děje skrze média. Sama jako zakladatelka hnutí ANO 2011 dobře víte, jak je důležité upozorňovat veřejnost na korupci či šlendrián. Právě veřejný tlak často pomůže vyřešit problém tam, kde apelování na zdravý rozum nepomáhá. Pokud jde o dobré jméno VZP, pak si myslím, že právě vytahání kostlivců ze skříní udělá pro VZP více než jejich pečlivé zatajování. Doufám, že právě takovou mediální politiku jako mluvčí VZP sledujete.

Omlouvám se, ale nepovažuji Váš mail za výraz přání a myšlení zaměstnanců zejména proto, že jste jako spoluzakladatelka hnutí ANO 2011 o straně, kterou zastupuji, řekla ve vysílání Radiožurnálu dne 6. prosince 2011: „absolutně odmítám jakoukoliv podobnost s Věcmi veřejnými. Věci veřejné, pokud mám ty informace, opravdu nechci říct, že vznikly, ale v podstatě začaly působit na politické scéně proto, aby si tou politikou zajistily vliv a zajistily peníze.“ Jak je z této citace vidět, jste proti VV zaujatá a netuším, zda mi píšete jako marketingová specialistka pana Andreje Babiše nebo VZP. Doufám, že můj postoj chápete.
S pozdravem

Radim Vysloužil, poslanec Parlamentu ČR za Věci veřejné


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Veciverejne.cz

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

22:01 Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k dalším investicím do infrastruktury pro cyklisty v…