Zeman: Dívejte se nejen na sliby a vize kandidátů, ale především na jejich dosavadní život

14.11.2012 11:38

Miloš Zeman v Jihlavě: Pane Zemane, propouštíme Vás na Hrad!

Zeman: Dívejte se nejen na sliby a vize kandidátů, ale především na jejich dosavadní život
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miloš Zeman v rozhovoru

Kontaktní šňůra prezidentského kandidáta Miloše Zemana s názvem Setkání projíždí Českou republikou a nevynechá jediný kraj. V pondělí večer zaplnila šesti stovkami diváků celou horní část Masarykova náměstí v Jihlavě. Prezidentský kandidát Miloš Zeman a "český Frank Sinatra" Laďa Kerndl se postarali o příjemné odpoledne plné povídání, dotazů diváků a spousty známých melodií.

Kontaktní šňůru v rámci prezidentské kampaně doprovází také Kerndlova dcera Tereza, která je finalistkou Českého slavíka 2012. Na jihlavském vystoupení byl i Felix Slováček, který známými melodiemi uvedl celé odpoledne. Lidé se mohli zahřát teplým čajem a za zajímavou otázku získali knihu Miloše Zemana.

"Pane Zemane, na Vysočině Vás máme sice rádi, ale teď je Vás třeba jinde. Propouštíme Vás na Hrad, ale nezapomeňte na nás!", popřála Miloši Zemanovi při podepisování knihy Jana Urešová, která přišla na Setkání na základě plakátu, které byly po Jihlavě vylepeny. Došlo i na otázky kousavé:  "Kdo nám zaručí, že budete jiný než všichni ostatní? Všichni říkají, že chtějí změnu, ale žádná se nikdy nestala!", ptal se zvýšeným hlasem starší prošedivělý muž. "To je jednoduché", reagoval Miloš Zeman. "Dívejte se nejen na sliby a vize kandidátů, ale především na jejich dosavadní život, kroky a rozhodnutí. Stopy svého života smazat nemůžete",  uzavřel Zeman. Svoje životní úspěchy i neúspěchy shrnul v tiskovině nazvané "Životní příběh", kterou rozdává všem, kdo o ni projeví zájem. Rozešle ji také do každé poštovní schránky v České republice. Kontaktní kampaň pokračuje dál po českých městech. V úterý ji hostí Zlín, ve čtvrtek pak Karlovy Vary.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Miloš Zeman

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SOCDEM: Digitální švarcsystém křiví pracovní trh, změnu musíme provést sami

20:03 SOCDEM: Digitální švarcsystém křiví pracovní trh, změnu musíme provést sami

Mohou se lidé, pracující pro online platformy, domáhat svých práv? Tuto otázku si kladou nejenom kur…