Ženíšek (TOP 09): Klausovy vize? Katalog minulého století

29.12.2011 19:44

Ještě něco málo přes rok a Mimoevropan či Euroasijec Václav Klaus opustí Pražský Hrad. Jeho poslední výroky kolem demonstrací v Rusku považuji za skandální.

Ženíšek (TOP 09): Klausovy vize? Katalog minulého století
Foto: top09.cz
Popisek: Marek Ženíšek

A komentář poukazující na hrozbu zadlužení, v případě, že půjčíme Mezinárodnímu měnovému fondu 89 miliard korun, mne zase utvrdil v tom, že si pan prezident nenechá ujít příležitost, kdy by třeba i lhal, jen aby mohl jím nenáviděnou EU pošpinit.

Vize prezidenta Klause je jak z katalogu minulého století a navíc patří někam jinam než do Evropy. Klaus chce mít pokoj od všech. Od Evropské unie, kde ho nemají rádi, snad nejvíce. Kdyby si snad někdo dovolil jeho nebo naši zemičku kritizovat, tak má také smůlu. To dal najevo svým výrokem na tiskové konferenci s ruským prezidentem Dmitrijem Medveděvem. Tak mu vadily dotazy dotěrných novinářů na demonstrace v Rusku, že je glosoval a s tím, že jemu by taky vadilo, kdyby se ho v Rusku tamní média ptala na stávkující učitele v České republice.

Osobně bych byl (na rozdíl od pana prezidenta a po tomto jeho výroku mnohem víc) hrozně rád, kdyby už nikdo jiný ne, tak třeba i ruský prezident, okřikl toho českého, pokud by se u nás zatýkali představitelé opozice.

Nezbývá než doufat, že příští prezident bude zcela jiný.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: TOP 09

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Semelová (KSČM): Útok na povinnou školní docházku

6:03 Semelová (KSČM): Útok na povinnou školní docházku

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návrhu Josefa Středuly na zkrácení povinné školní d…