Zvrácení komoušští vrahouni, lidská prasata, táhněte k Fidelovi! Dlouholetý disident hovoří k únoru '48

26.02.2014 11:41

ROZHOVOR Jeden z nejdéle „arestovaných“ politických vězňů Míla Petrovský z Plzně by slovo únor nejraději prý vymazal z kalendáře. Ptá se, čím a pro koho byl nazván vítězný. Bez servítek a velmi naturalisticky se k tomu vyjádřil právě pro ParlamentniListy.cz.

Zvrácení komoušští vrahouni, lidská prasata, táhněte k Fidelovi! Dlouholetý disident hovoří k únoru '48
Foto: Michal Drabík
Popisek: Míla Petrovský

Anketa

Který z českých politiků se nejlépe vyjadřoval k situaci na Ukrajině?

1%
90%
hlasovalo: 5136 lidí

Když se řekne Vítězný únor, co se vám okamžitě vybaví?

Nezažil jsem jej, ale vím, o co se jedná. Z vyprávění, od příbuzných. Byl to prostě převrat pod taktovkou komunistů. Jako dneska slibovali hory doly, jak to tady pozvednou. Že bude republika rájem. Možná by ani k tomu nedošlo, protože jim hodně lidí nevěřilo, ale na Staromák napochodovalo 400 milicionářů, z toho jen 300 mělo zbraně  a tím zastrašili celý národ! Už tenkrát ukázali komunisté, jak to mysleli, takže ať někdo říká, že se reformují! Měli plné držky demokracie, všude říkali lidově demokratická moc, všichni lidé si budou rovni, všechna moc patří pracujícímu lidu a takové další kecy! Praví komunisté totiž nepotřebují až tak peníze, ale jejich modlou je razítko. To aby měli pocit té moci, která je pro ně úplně zásadní. Proto byly uliční partajní výbory, kde byly ty zakomplexované bolševické lebky, které dělaly přisluhovače, donašeče.

Kdo je Míla Petrovský? Více o něm ZDE.

Komunista se tedy podle vás nezmění, ať je doba jakákoliv?

Podívejte, vždyť v roce 1953 tu byla měnová reforma! A 20 000 lidí šlo do kriminálu, co protestovali. Hned je měli podchycené. Bolševici říkají, kolik se nyní lidí oběsí, ale není to tolik, co za komančů. Lidí pořád mají dnes co jíst, co si vzít na sebe, nikdo nás nezabíjí a neposílá na pětadvacetileté tresty, kde se jen morduje. Oni nejen, že zabíjeli, popravovali, mladé kluky, lidi ze svých řad, zavírali na spoustu let, rozvraceli manželství, zničili tolik rodin, ale hlavně, vymývali mozky lidem. Demagogie a žvásty byly povýšeny na náboženství.

Víte, co to je jít před soud pro svoje přesvědčení? Děti žádaly za komunistických procesů trest smrti pro svoje rodiče: Hrůza! Vymydlili jim mozečky a to udělali komunisté kvůli tomu, aby ukázali na neexistujícího nepřítele. Vykonstruované případy, vylhané věci. To jsou celí oni a ti se nezmění. Furt to bude v nich. Takže nějaká náprava? Přerod? Je to k smíchu!

Komunismus jako takový vznikl jako utopie. Od začátku do dnešní doby se nejenom u nás, ale po celém světě, napočítá minimálně 100 milionů obětí... Takoví komunisté jako v Kambodži nebo Číně. Ten jejich název je politý krví, ti zaslouží zakázat, totálně rozmetat. Levicové strany nejsou komunisté. Komouši jsou buď vrahouni nebo jejich pohrobci. Zvrácení! Tak jako nacisté, tak komunisté jsou nereformovatelní a musí být zakázáni. Když je tu jich 15 procent, tak ti všichni musí dostat pořádně přes prsty.

Zblbli mozky mladých lidí, jednadvacetiletí usmrkanci nás politické vězně mají hodnotit! Naše republika je protkána sítí Státní bezpečnosti. To nejsou názory pár lidí, říkám... Vy bolševici jste nikdy žádné názory nepřipustili, za názor byli lidi popravováni, zavíráni na spousta let. Urážky, vyhrožování, nadávání a pomluvy, to už je trestná činnost. To oni neustále porušují zákon, ale jejich rudá justice, mafie v zastupitelstvích, je ještě drží...

Komunismus hrozí tedy pořád? Není to už jenom jakýsi historický strašák?

Je to rakovina, která se v organismu státu pomalu a jistě rozrůstá. Prý za těch 25 let neudělali žádný kopanec. No to proto, že je nikdo nepustil k veslu, protože všichni jsou stejný dobytek. Nacisti mordovali lidi „jen“ šest let a komunisté popravovali desítky let!

Havel měl vydat dekrety jako Beneš. Ne se s nimi líbat a mít je rád, s komunisty to nejde! Je to zákeřná zvrácenost, líbivě hladit, oblbovat a pak podříznout! Lidi jsou naivní a nezmění se… Pořád jim na to skáčou. Měli být zavřeni, všichni ti jejich rudí vůdci. Kdyby to bylo podle bolševiků, tak by je už pověsili a spoustu zavřeli, ale demokraté tohle neudělají.

K privatizaci měli přístup hlavně oni. Když to vyplundrovali, tak jsou ještě tak drzí, že říkají - my nic! Havlovi vyčítají a zesměšňují ho, ale kdyby nebylo jeho, tak řada lidí ještě hnije v kriminále. Dnes přece nebudu vyzývat mrtvého Havla! Proč se nepodívají na ta svoje lidská prasata - teď natáhl kecky Biľak - to byla lidská zrůda, nejhorší hajzl, horší než Gottwald.

Komunisté ale mají stále poměrně silnou voličskou základnu. Co na to říkáte?

Komunisty nevolí lidi, je volí 15 procent zapšklých magorů. Těch pár procent se dříve mělo dobře a ostatní třeli bídu s nouzí. Těch několik kolaborantů, pohrobků strouchnivělých bolševiků a stalinistů - to není žádný vzorek. Stydím se, že jsem s nimi v České republice! Ať si táhnou, k Fidelovi na Kubu, nebo do Venezuely, do Číny, kterou tak obdivují nebo do Severní Koreje, kde je jejich milovaný vůdce pak předhodí psům.

Kdyby lidi milovali, jak říkají farizejsky „S lidmi a pro lid“, tak by každý rok pochodovali jako dřív na Prvního máje a nepřenechali to anarchistům a skinům.  Jedině těch pár stovek většinou ve velkých městech se sejde a porušují zákon. Vyzývají stalinismus, komunismus, mávají rudými vlajkami se srpy a kladivy!

Všeho moc škodí. I té demokracie! Oni se musí bát. Teď se to roztočilo, hovoří se o Státní bezpečnosti, o bachařích, a komu to asi vadí? Z hloubi duše opravdu nenávidím komunisty, protože se mi podepsali na rodině. Nemám je rád, ale udělám všechno na světě, aby řekli svůj názor. Ale pravdivý, ne pokřivený a ublíženecký, co většinou zase melou a melou jen jedno, jako kdyby byli perzekvováni. Kdybychom si teď prohodili pozice, tak oni budou bez milosti věšet své oponenty. A my jim naopak dáváme prostor. A to je ten rozdíl mezi námi!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Václav Fiala

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Výpalné“ za migranty: Mach začal počítat. Rakušan jako kdyby žil na jiné planetě

18:34 „Výpalné“ za migranty: Mach začal počítat. Rakušan jako kdyby žil na jiné planetě

Vyjadřování Víta Rakušana k migračnímu paktu, který inicioval a v Bruselu dohodl, působí podle lídra…