Bobošíková: Hlavu vzhůru zvedají i sportovci

12.09.2013 22:02

Dnes ve večerních hodinách odhlasovalo grémium politického hnutí Pro sport a zdraví vstup do volebního bloku Hlavu vzhůru!.

Bobošíková: Hlavu vzhůru zvedají i sportovci
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Bobošíková

Představitelé hnutí Pro sport a zdraví uvedli, že blok HLAVU VZHŮRU se svým programem nejvíce blíží jejich programovým prioritám: „Jako sportovci vnímáme potřebu obnovení národní hrdosti a vlastenectví, které se postupně vytrácí. I my jsme přesvědčeni, že sport je nejlepší prevencí kriminality mládeže.“

Politické grémium navrhlo na kandidátky volebního bloku známé sportovních osobností. Například PaedDr. Olgu Křížovou - Charvátovou, která na ZOH v roce 1984 vybojovala historicky první medaili ve sjezdovém lyžování pro naši zemi. Další známou sportovní osobností je zkušený komunální politik, zastupitel města Litvínova Ing. Robert Kysela, mistr světa v hokeji z roku 1996 ve Vídni a dlouholetý útočník a dnes generální manažer litvínovského hokejového klubu.

„Blok HLAVU VZHŮRU uvítal rozhodnutí politického hnutí Pro sport a zdraví vyslat své členy do voleb. Vítáme to, že osobnosti z hnutí Pro sport a zdraví posílí naše kandidátní listiny. Jsme přesvědčení, že sportovci přinesou do české politiky vlastnosti, které prokázali během své kariéry. Totiž bojovnost, vůli po vítězství, zásady fair play, odvahu a čest. Jde o osobnosti, které vědí, že za každým úspěchem je tvrdá práce,“ uvedla Jana Bobošíková.

Ing. Jana Bobošíková

  • Předsedkyně strany Suverenita
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: HLAVU VZHŮRU!

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kovářová (STAN): Politika se nedá dělat od jedné tiskovky k druhé

18:05 Kovářová (STAN): Politika se nedá dělat od jedné tiskovky k druhé

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k neúčasti hnutí ANO na jednání o důchodové reformě n…