ČSSD: Region zahraničí/exil plně podporuje Sobotku

28.10.2013 18:05

Členové soc. dem. za region zahraničí – exil jednoznačně a plně podporují regulérního a řádně zvoleného předsedu ČSSD, Bohuslava Sobotku, v jeho činnosti předsedy a v jeho kompe-tencích. Rozhodně a tvrdě odsuzujeme snahy některých podivně ambiciózních členů vedení, odstavit regulérního předsedu naší strany od jeho funkcí a pravomocí.

ČSSD: Region zahraničí/exil plně podporuje Sobotku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bohuslav Sobotka

Nám, kteří jsme zažili odvádění některých z nás před ranním úsvitem státní bezpečností, nám, kteří jsme zažili drama exilu, nahání podivné zákulisní tahy některých členů vedení tichou hrůzu.

Byly to zejména obavy z nejednoty ČSSD, které ve volbách 2013 zapříčinily, že jí určitá část voličů nedala hlas. Kdo je zavinil? Sobotka jistě ne!

V Bohuslavu Sobotkovi spatřujeme někoho, kdo pevně stojí za demokratickými a lidskými hodnotami, o které jsme bojovali. Někoho, kdo zcela jistě nepromarní 135letou tradici sociální demokracie v Čechách kvůli krátkodobému prospěchu.

Bezvýhradně podporujeme předsedu naší strany, zvoleného na sjezdu přesvědčivou většinou. Žádáme, aby mu byly předány všechny pravomoci, které mu jako předsedovi ČSSD přísluší. Aby mu byly rovněž delegovány příslušné kompetence, vyplývající z usnesení UVV, že jednáním o sestavení vlády po volbách může být za ČSSD pověřen jen a pouze její předseda. A tím je – a bude – Sobotka!

Za ČSSD - region zahraničí/exil

Karel Hrubý,                                                                Karel Vodička,
poslední předseda exilové ČSSD                               Člen UVV ČSSD za region zahraničí/exil

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: cssd.cz

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

21:03 Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důležitosti zachování práva veta v tvorbě energetic…