SPOZ: Petice 27. 8. - jeden den tam v Karviné

28.08.2013 10:52

Na úterý jsme byli připraveni a po cestě do Karviné a Orlové jsme si nemohli pustit jinou písničku, než jednu z nejznámějších od Yo-Yo Bandu. Dokonale k úternímu dni seděla.

SPOZ: Petice 27. 8. -  jeden den tam v Karviné
Foto: SPOZ
Popisek: Logo Strany práv občanů - Zemanovců

v úterý to byl náš předposlední den a začíná nám být už trochu smutno. Prázdniny uběhly jako voda, ale my projeli celou republiku, náměstí každého města. Dnes v Karviné a Orlové nám připadlo, že nás vidí rádi.

"Vy jste ti od Zemanovců, že? Viděla jsem billboard i jak to pan prezident podepisoval v televizi", řekla nám hned po ránu paní Romanovská, která do Karviné přijela z Horní Suché. "I vás poznávám, podával Vám Miloš Zeman ruku", otočila se k naší Adéle. Jsme rádi, když nás poznáváte a přijedete za námi sami. Zítřejším dnem už sice končíme, ale i tak si myslíme, že byla naše akce úspěšná a přinesla to, čeho se v naší republice poslední dobou nedostává. Toho, že lidé dokážou podpořit jednu věc, táhnout za společný provaz a nevzdat to.

Děkujeme! Ve středu náš čeká poslední den našeho putování, budeme v Třinci, Havířově a Frýdku-Místku. Přijdete se za námi podívat a popřát naší petici hodně úspěchů?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: SPOZ

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

21:03 Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důležitosti zachování práva veta v tvorbě energetic…