Beroun: Vánoční trhy startují

15.12.2011 7:27

Ručně vyráběné ozdoby, svíčky a další vánoční zboží budete moci zakoupit na již tradičních Vánočních trzích. V horní části Husova náměstí budou stylové dřevěné stánky s bránou otevřeny od 14. do 23. prosince. Dnes pracovníci Technických služeb Beroun postaví dřevěné stánky i bránu z chvojí.

Beroun: Vánoční trhy startují
Foto: mesto-beroun.cz
Popisek: Beroun

Nabízet zde budou své výrobky a výtvory také žáci základních škol, střední odborné školy a učiliště Hlinky nebo Klubíčko. Chybět nebudou čtyři vánoční stromy – každý z nich ozdobí dle svého vkusu žáci ze čtyř berounských základních škol. Ti se také postarají o některá dopolední vystoupení. Živo zde bude zejména v sobotu 17. prosince. Od 10:00 zahraje staropražská kapela Třehusk, ve 14:00 ji na pomyslném pódiu vystřídá domácí soubor Slavoš. Školáci a děti z berounského DDM se představí rovněž v atriu radnice a to se svými výtvarnými pracemi. Od 15. 12. bude v galerii V Podloubí k vidění výstava nazvaná Vánoční tradice. Otevřena bude v pracovní době MěÚ Beroun.

Otevírací doba trhů

Pondělí: 9 - 17
 Úterý: 9 - 17
 Středa: 8 - 17
 Čtvrtek: 9 - 17
 Pátek: 9 - 17
 Sobota: 8 - 14
 Neděle: 8 - 14

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mesto-beroun.cz

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

20:27 Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

Přísné podmínky dotačního programu pozastavují v tuto chvíli projekt výstavby parkovacího domu v uli…