Bruntál: Vánoční úřad – stromečky ozdobí prostory radnice

05.11.2015 19:30

Tři vánoční stromky, které budou ozdobeny výtvory dětí z mateřských škol Okružní a U Rybníka a nízkoprahového zařízení pro děti a mládež Liga, o. p. s., budou v budovách Městského úřadu v Bruntále slavnostně rozsvíceny v pondělí 30. listopadu.

Bruntál: Vánoční úřad – stromečky ozdobí prostory radnice
Foto: bruntal.net
Popisek: Náměstí města Bruntál

Jeden stromek bude u recepce v budově A před velkou zasedací místností, kde se konají zasedání Zastupitelstva města, druhý vánoční stromek bude na chodbě budovy B, kde se jím budou moci kochat lidé čekající na vydání dokladů, a třetí stromek bude naistalován v budově B na chodbě v druhém poschodí. Akci iniciovalo a zorganizovalo oddělení sociálních služeb odboru sociálních věcí, stromky rozsvítí starosta Ing. Petr Rys, MBA, místostarosta Vladimír Jedlička a tajemnice úřadu Ing. Bc. Alena Skácelová, Ph. D., za účasti dětí, které ozdoby vyrábí. Akce bude doprovázena pěveckým vystoupením těchto dětí a výstavou fotografií, dokumentujících tvorbu vánočních ozdob. Jako bonus bude na úřadě i čtvrtý vánoční stromek, na chodbě budovy B ve třetím poschodí, ten budou zdobit tradiční slaměné ozdoby. Stromky budou v budovách úřadu dělat radost všem až do 6. ledna 2016.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Dopřejte dětem léto plné zážitků, Fond pomoci pomůže zaplatit i letní tábory

22:05 Olomouc: Dopřejte dětem léto plné zážitků, Fond pomoci pomůže zaplatit i letní tábory

Pomoc s vyššími náklady při plánování prázdninových aktivit dětí. I to je jedním z cílů sociální pol…