České Budějovice: V IGY centru opět vyberou modelingové naděje

03.04.2019 20:21

V českobudějovickém IGY Centru, které spadá do skupiny CPI PROPERTY GROUP, budou v příštím týdnu opět vybírat naděje modelingu. V úterý 9. dubna se tu od 15.00 bude konat casting neboli výběr do soutěže Schwarzkopf Elite Model Look ČR 2019. Přestože je akce určena adeptům na modelky a modely, doprovodný program potěší širokou veřejnost. Ta si bude moci odnést kosmetické dárky a zúčastnit se například vlasového poradenství.

České Budějovice: V IGY centru opět vyberou modelingové naděje
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

Výběru Schwarzkopf Elite Model Look ČR 2019 se mohou zúčastnit dívky a ženy ve věku 13 – 21 let, které jsou vysoké minimálně 170 centimetrů, a muži ve věku 15 – 23 let, vyšší 183 centimetrů. Každý účastník castingu absolvuje základní pohovor se zástupci agentury Elite a získá dárky od partnerů projektu. Poté se dozví o případném postupu do semifinále, které se bude konat v červnu v Praze. Akcí bude provázet topmodelka Denisa Dvořáková, která sama z této soutěže vzešla.

„V rámci castingu bude probíhat losování o výrobky vlasové kosmetiky Schwarzkopf, vlasového stylingu Rowenta for Elite Model Look, dekorativní kosmetiky ARTDECO a dalších značek od experta na krásu e-shopu s kosmetikou PROFISKIN.cz. Schwarzkopf odborníci poradí, jak se starat o vlasy, a zástupci společnosti Rowenta předvedou, jak si lehce a rychle upravit vlasy na každou příležitost,“ uvedla marketingová manažerka IGY Centra Pavlína Jandová.

Součástí castingu bude i přehlídka nových trendů v oblasti účesů a barev pro rok 2019 - Schwarzkopf Looks. Všichni zájemci, i z řad doprovodu či přihlížejících, kteří si chtějí nechat poradit s péčí o vlasy, mohou absolvovat zdarma analýzu vlasů od značky Schwarzkopf.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

16:29 Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

Do Dvořákových sadů se na své místo nedaleko Hadího pramene po necelých pěti měsících restaurování v…