České Budějovice: V IGY se po dvou měsících opět otvírají obchody

07.05.2020 9:14

Po dvouměsíčním omezení se v pondělí 11. května znovu otevřou obchody v IGY – největším obchodním centru v jižních Čechách, které spadá do skupiny CPI Property Group. Zákazníci si tak budou moci konečně vychutnat nabídku většiny prodejen.

České Budějovice: V IGY se po dvou měsících opět otvírají obchody
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

Po celou dobu pandemie byly v českobudějovickém IGY Centru na základě nařízení vlády otevřeny prodejny ALBERT, drogerie DM, obchody s tabákovými výrobky a tiskem INMEDIO a RELAY a VINAŘSTVÍ U KAPLIČKY. V uplynulém týdnu jich bylo už takřka 30. „V pondělí otevře většina prodejen. Mezi nimi i zcela nový BUSHMAN s oblečením a doplňky pro volný čas. Řada obchodů si pro zákazníky přichystala slevové akce a dárky k nákupu,“ uvedla nová marketingová manažerka IGY Centra Šárka Gramanová.

Českobudějovické IGY Centrum dodržuje pravidla hygieny. Pracovníci je pravidelně uklízejí a dezinfikují. Zvláštní péči přitom věnují sociálním zařízením. „Děkujeme návštěvníkům centra i obsluze v obchodech za to, že používají ochranné pomůcky na obličej a dodržují povinný dvoumetrový odstup od ostatních osob. Díky nově zavedeným opatřením a jejich respektování jsme bezpečným centrem,“ sdělila ředitelka IGY Petra Suchá.

Anketa

Je prezident Zeman vlastizrádce?

5%
95%
hlasovalo: 17967 lidí

Zákazníci mohou při nákupech využít jednorázové rukavice nebo použít dezinfekci. IGY Centrum je jedním z tuzemských obchodních center, které zavedlo automat na ochranné roušky. Rouškomat, který vznikl úpravou nápojového automatu, se nachází u hlavního vstupu do IGY Centra z Pražské ulice (po pravé straně) a ústenka z něj vyjde na 60 korun.

V pondělí 11. 5. otevře také multikino CINESTAR. Po dvouměsíční přestávce se vrací k březnovému programu. Zároveň běží projekt Podpoř kino – zachraň film, v rámci nějž si diváci mohou už nyní, v předstihu, mohou koupit VIP poukázku za stokorunu. Hned po otevření ji mohou vyměnit za vstupenku na libovolný film.

Z občerstvení zůstávají otevřené POTREFENÁ HUSA a KFC, které vydávají jídla přes okénko. „Zatím neotevřou ty restaurace, které nemají vlastní vchod z ulice a nemohou tak zajistit výdej jídel s sebou. Zavřený zůstává v rámci aktuálních nařízení také dětský koutek,“ upřesnila Petra Suchá.

Bližší informace ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Varnsdorf nechá zateplit panelový dům v ulici Karolíny Světlé, práce začnou během léta

11:33 Varnsdorf nechá zateplit panelový dům v ulici Karolíny Světlé, práce začnou během léta

Šestnáct milionů korun má město připraveno v rozpočtu na zateplení panelového domu v ulici Karolíny …