Český Krumlov: Podzemní kontejnery na odpad v historickém centru města

24.07.2016 16:54

Dne 20. 7. 2016 převzalo město od dodavatele stavby dvě nová stanoviště podzemních kontejnerů v historickém centru města.

Český Krumlov: Podzemní kontejnery na odpad v historickém centru města
Foto: ckrumlov.info
Popisek: Panorama města Český Krumlov

S platností od 21. 7. 2016 jsou podzemní kontejnery v blízkosti parkoviště P3 u Domu dětí a mládeže (DDM) plně funkční a připraveny k užívání.

Kontejnery v Pivovarské ulici budou pro producenty k dispozici od úterý 26. 7. 2016.

Vzhledem k tomu, že došlo k výraznému navýšení kapacity nádob u všech druhů odpadu (papír, plast, sklo i směsný komunální odpad), věříme, že nová shromaždiště odpadů budou sloužit svému účelu k plné spokojenosti všech.

Dovolujeme si připomenout, že při odkládání odpadu do nádob je významná jeho adekvátní úprava (minimalizace objemu např. u kartonových obalů). V případě stanoviště pod mostem u DDM docházelo v minulosti i k odkládání velkoobjemového odpadu (vybavení provozoven i domácností - např. lednice, spotřební elektronika, nábytek apod.). Uvedený odpad prosíme odevzdávejte ve sběrném dvoře v Kaplické ulici.

Otevírací doba: pondělí a středa 14.30 - 18.00 hod., v sobotu pak 10.00 - 16.00 hod. Pro obyvatele města Český Krumlov je uložení tohoto typu odpadu na sběrný dvůr zdarma.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Škola na Okružní se i nadále pyšní přívlastkem „volejbalová“

7:37 Zlín: Škola na Okružní se i nadále pyšní přívlastkem „volejbalová“

ZŠ Okružní na Jižních Svazích se stále pyšní přívlastkem Partnerská škola Českého volejbalového svaz…