Český Těšín: Do polského Cieszyna zveme na Festival barev

20.07.2017 19:50

Barvy, hudba, zábava neznají hranice. Do polského Cieszyna zveme všechny, kteří si chtějí užít skvělé odpoledne v parku pod Piastovskou věží a zařádit si s práškovými barvami Holi.

Český Těšín: Do polského Cieszyna zveme na Festival barev
Foto: tesin.cz
Popisek: Český Těšín

Fenomén festivalů s práškovými barvami Holi uchvátil snad celý svět. V Polsku se oficiální festival barev pořádá v různých městech již 5 let a v letošním roce dorazil i do Cieszyna. Tohle město je ale neodmyslitelně spojeno s českou stranou a proto se tato událost dostává na mezinárodní úroveň!

Celá akce se uskuteční v sobotu 19. srpna v parku pod Piastovskou věží v Cieszyně, kousek od hraničního mostu s Českým Těšínem. Každou plnou hodinu se do vzduchu vyhazují barvičky Holi, které jsou povinnou výbavou každého z tisíců účastníků těchto akcí a budou k dostání přímo na akci.

Sponzorem festivalu je Lipton Ice Tea, který pro akci dodá své nepřehlédnutelné žluté brýle. Na vybraných místech festival slibuje i zábavu v zeleno-ovocné fotobudce Tutti-Frutti a u barevného kola Maoam. Navíc je na každém místě přítomen i fotograf Jan ulicki, který zajistí profi foto a video. Festival nezapomíná ani na dobré jídlo, o které se postarají foodtrucky z různých koutů světa.

Na akci nás čekají i nové atrakce a známí umělci, díky kterým budou moci všichni návštěvníci vyhazovat barvičky ve víru barevného tance! Na pódiu vystoupí popová kapela Naděje, zpěvák Adam Bubík a duo Noisy Pots s alternativním stylem elektronické hudby.

Více informací ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…