Český Těšín: Práce na první etapě stavby v ulici Ostravská byly dnes zahájeny

18.07.2022 20:46 | Tisková zpráva

Až do 13. 8. 2022 bude probíhat první etapa stavby „Souvislá oprava povrchu silnice III/4684 ul. Ostravská“. Jedná se o úsek od světelné křižovatky v centru města po křižovatku ul. Ostravské s ul. Koperníkovou a ul. Studentskou. Tento úsek je zcela uzavřen.

Český Těšín: Práce na první etapě stavby v ulici Ostravská byly dnes zahájeny
Foto: tesin.cz
Popisek: Český Těšín

Uzavřeny jsou i průjezdy na ul. Ostravskou z ulic Tyršova, Komorní a Mánesova. Zde došlo k částečnému omezení parkování vozidel, aby mohl být zachován obousměrný provoz. Průjezd na ulici Koperníkova a Studentská zůstává možný.

Anketa

Líbí se vám výstava zničené techniky Ozbrojených sil Ruské federace na pražské Letné?

4%
96%
hlasovalo: 25317 lidí

Přechod pro chodce u světelné křižovatky přes ul. Ostravskou zůstává zachován. Přechod pro chodce u křižovatky ul. Ostravská s ul. Koperníkovou a ul. Studentskou je provizorně přesunut nad tuto křižovatku.

Světelné signalizační zařízení na přechodu pro chodce přes ul. Viaduktovou není v provozu. Bezpečnost chodců je zajištěna zvýrazněním upozornění pro projíždějící řidiče. Objízdné trasy jsou vysměrovány na všech příjezdových komunikacích, zejména pro orientaci řidičů, přijíždějících do města.

Provoz MHD není touto etapou dotčen. Autobusy příměstské dopravy na trase mezi Českým Těšínem a Havířovem jsou odkloněny po ulici Frýdecká a Sokolovská. Zastávka „Český Těšín, Ostravská nemocnice“ je ve směru jízdy do centra města přesunuta na zastávku MHD „Český Těšín, Domov pro seniory“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Opravdu máte čisté svědomí?

Dobrý den, opravdu vám přijde OK přijít k titulům tím, že publikujete v podezřelých časopisech nebo v těch, v jejichž vedení jste sám seděl? To vám přijde v pořádku? Dosud jste na mě působil jako morální autorita, ale teď už si to o vás nemyslím

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Ve městě začal odchyt přemnožených nutrií

20:27 Zlín: Ve městě začal odchyt přemnožených nutrií

Statutární město Zlín zahájilo ve spolupráci s externí firmou odchyt přemnožených nutrií. První odch…