Cheb: Strážníci hlídkují v ranních hodinách u škol

06.01.2016 21:30

Nejinak je tomu i v těchto dnech, kdy provoz komplikuje trochu opožděný příchod zimního počasí.

Cheb: Strážníci hlídkují v ranních hodinách u škol
Foto: mestocheb.cz
Popisek: Náměstí v Chebu

Jednou z běžných činností strážníků chebské městské policie je ranní dohled nad dopravou v okolí zdejších škol. Nejinak je tomu i v těchto dnech, kdy provoz komplikuje trochu opožděný příchod zimního počasí. „U škol hlídkují strážníci v ranních hodinách pravidelně. Už jejich přítomnost působí preventivně a většina řidičů i samotných dětí dává větší pozor. Potěšilo nás, že si toho všiml jeden z chebských občanů, který nám poslal moc pěkný e-mail,“ řekl velitel vnitřní služby městské policie Oldřich Orság.

Dobrý den, chtěl bych touto cestou poděkovat za perfektní a profesionální práci vaší dnešní dvoučlenné hlídky před 5.ZŠ před 8. hod. ranní. Při značném náporu vozidel v obou směrech (projíždějících i přivážejících děti do školy) aktivně a s přehledem asistovali na obou stranách vozovky. Situaci navíc trochu komplikovalo husté drobné mokré sněžení. Několikrát byli proto nuceni i do vozovky vstoupit, aby zajistili bezpečný přechod zejména malých žáčků, kteří si zatím s přecházením nevědí moc rady. Díky za dobrou a příkladnou práci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Opravdu máte čisté svědomí?

Dobrý den, opravdu vám přijde OK přijít k titulům tím, že publikujete v podezřelých časopisech nebo v těch, v jejichž vedení jste sám seděl? To vám přijde v pořádku? Dosud jste na mě působil jako morální autorita, ale teď už si to o vás nemyslím

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Ve městě začal odchyt přemnožených nutrií

20:27 Zlín: Ve městě začal odchyt přemnožených nutrií

Statutární město Zlín zahájilo ve spolupráci s externí firmou odchyt přemnožených nutrií. První odch…