Chrudimskou radnici navštívil ministr Jan Chvojka

11.01.2017 7:36

V pátek 6. ledna 2017 navštívil chrudimskou radnici ministr pro lidská práva, rovné příležitosti a legislativu Jan Chvojka. U příležitosti své návštěvy se podepsal do pamětní knihy města Chrudim.

Chrudimskou radnici navštívil ministr Jan Chvojka
Foto: chrudim.eu
Popisek: Chrudim

„Je to určitě významná událost. Na jednu stranu je tady pan ministr doma, protože až do svého jmenování ministrem byl aktivním členem našeho zastupitelstva, na druhou stranu je potřeba zmínit, že Chrudim má „svého“ ministra po více než dvaceti šesti letech,“ říká starosta města Chrudim Petr Řezníček.

Přestože mělo setkání spíše slavnostní ráz, došlo i na některá pracovní témata. Pan ministr se zajímal o konkrétní dopady některých nedávno přijatých právních norem do fungování samosprávy a také o plány radnice na nejbližší období. Současně nabídl vedení města v případě potřeby svoji pomoc i podporu. 

„Nabídku pana ministra na podporu „v Praze“ jistě vítáme. Spolupráce s ním jako poslancem byla velmi dobrá a v řadě konkrétních případů nám skutečně pomohl,“ dodává místostarosta města Jan Čechlovský.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…