Děčín: Rozježděné cesty na Kvádrberku se upraví

21.01.2018 18:08

Občané a návštěvníci města, kteří k procházkám často využívají lokalitu na Kvádrberku, jistě postřehli, že jsou zde lesní cesty poškozené. To způsobila většinou firma, která opravovala vyhlídkové místo „Labská stráž‘.

Děčín: Rozježděné cesty na Kvádrberku se upraví
Foto: decin.cz
Popisek: Děčín

Vzhledem k charakteru letošní zimy je toto poškození daleko větší, než by bylo při průběhu „běžné“ zimy. Na Kvádrberku také v současné době probíhá zdravotní a pěstební výřez stromů v blízkosti turistických cest. Tento výřez bude ukončen podle předpokladu příští týden. Následně bude Lesní úřad Děčín ve spolupráci s odborem rozvoje magistrátu řešit, jakým způsobem dojde k uvedení cest do stavu před zahájení rekonstrukce vyhlídky „Labská stráž“.  Dále bude na Kvádrberku pokračovat dle počasí do konce března zpracování a odvoz popadaných stromů po podzimní větrné kalamitě, kdy stromy popadané na turistické stezky byly odstraněny bezprostředně po vichřici.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Slavnosti svobody omezí provoz ve městě

10:29 Plzeň: Slavnosti svobody omezí provoz ve městě

Během Slavností svobody, které se konají od 3. do 6. května, bude v centru Plzně omezený provoz. Náv…