Divadelní soubory z celé republiky zahrají na Sokolovské Čurdě

24.09.2015 7:28

Poslední zářijový víkend se koná již 13. ročník nesoutěžní přehlídky amatérských divadel s názvem Sokolovská čurda. Na přehlídku dorazí osm souborů z celé ČR.

Divadelní soubory z celé republiky zahrají na Sokolovské Čurdě
Foto: wikipedia
Popisek: Sokolov.

Jsou mezi nimi již známé Dostavník Přerov nebo Amadis Brno, ale i nové. Programová skladba je orientována na humor s výjimkou pátečního večera, kdy českolipský divadelní klub Jirásek odehraje představení z prostředí blázince "Maratův Sade".

Uvítání účastníků a zahájení přehlídky se uskuteční v pátek 25.9. od 19.15 hodin. Ještě před ním bude od 16.30 hodin Vodnická pohádka rodinného divadelního sdružení syna a otce Vratislavů Mikanových a jejich přátel M+M Hranice.

Vyhlášení "čurdy" aneb nejmenší herecké role se uskuteční v neděli v neděli 27.9. v 15.30 hodin. Vstupné na představení je 65 korun, na pohádku 30 korun dospělí a 15 korun děti. Loňskou čurdu získaly Jana Aksamitová a Jitka Rybolová z divadelního souboru Domu kultury Krupka za roli andílků ve hře "Ať žijí nebožtíci".

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Blíží se zápisy do mateřských škol

7:37 Jihlava: Blíží se zápisy do mateřských škol

Zápisy do školek Mozaika, Demlova 28 a Nad Plovárnou se uskuteční ve dnech 6. a 7. května. Volných j…