Dotace a granty města Chrudim

10.03.2017 16:02

Rada města Chrudim na svém jednání 28. února 2017 rozhodovala o přidělení ostatních dotací a grantů neziskovým organizacím pro rok 2017.

Dotace a granty města Chrudim
Foto: chrudim.eu
Popisek: Chrudim

Komise Zdravého města a MA 21 posuzovala a předkládala radě města návrh hned ve dvou kategoriích: v kategorii dotací ostatních (nezařaditelných mezi sport a kulturu) byla mezi 27 subjektů rozdělena částka 450 tisíc korun, v případě grantů v rámci programu Zdravé město a MA 21 bylo mezi 15 subjektů rozděleno celkem 200 tisíc korun.

„V kategorii ostatních jsou podporovány projekty, které nejsou zařaditelné mezi sport nebo kulturu. Podpora tak míří například dobrovolným hasičům, turistům, svazu bojovníků za svobodu, ČČK, ale i sdružením pracujícím s dětmi a mládeží nebo pro seniory,“ říká místostarosta města Jan Čechlovský.

Pro podporu v kategorii grantů byla městem Chrudim již v říjnu loňského roku vyhlášena grantová témata, která byla pro rok 2017 směřována do oblastí podpory rozvoje občanské společnosti, prevence sociálně nežádoucích jevů, projektů týkajících se zdraví nebo zdravých a bezpečných škol.

„V současné době připravujeme návrhy smluv, finanční prostředky potom budeme příjemcům zasílat do 14 dnů od podpisu smluv,“ doplňuje místostarosta Jan Čechlovský. K jednotlivým subjektům by měly finance putovat po podepsání smluv v průběhu měsíců března a dubna.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

22:09 Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

Okresní soud v Opavě svým rozsudkem zamítl žaloby podané MgA. Alešem Kománkem proti statutárnímu měs…