Frýdek-Místek: Město spolupořádá Trh vzdělávání

08.11.2015 15:46

Úřad práce ve Frýdku-Místku a statutární město Frýdek-Místek pořádají ve spolupráci se středními školami a zaměstnavateli Trh vzdělávání a pracovního uplatnění 2015.

Frýdek-Místek: Město spolupořádá Trh vzdělávání
Foto: frydekmistek.cz
Popisek: Frýdek-Místek

Konat se bude v úterý 10. listopadu od 10 do 16 hodin v Národním domě v Místku (vchod ze zahrady od parkoviště – bývalého autobusového stanoviště). Akce je zacílena na žáky devátých tříd základních škol, ale také dospělé, kteří si chtějí doplnit vzdělání a kvalifikaci. Seznámí se zde s bohatou škálou oborů, které lze studovat nejen v našem Moravskoslezském kraji. Přítomní budou také zástupci firem, kteří zájemcům sdělí podmínky pro výkon konkrétního povolání i jeho náročnost, přiblíží pracovní prostředí a představí i dané výrobky.

Trh vzdělávání je velmi přínosný zejména pro žáky devátých tříd, protože zástupci učebních a studijních oborů středních škol jim přiblíží nejen podmínky přijetí na školu, průběh studia a praxe, ale i to, jaké povolání lze s daným vzděláváním vykonávat. Tyto informace jim mohou výrazně usnadnit rozhodování o jejich budoucím studiu a povolání.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Pátá Švabinského luneta bude zdobit Muzeum Kroměřížska

22:09 Kroměříž: Pátá Švabinského luneta bude zdobit Muzeum Kroměřížska

Mozaikovou lunetu Maxe Švabinského s názvem Budovatelé Národního divadla budou moci již brzy obdivov…