Havířov navštívila senátorka Emilie Třísková

20.10.2017 20:30

Ve středu 18. října přijala na radnici primátorka města Jana Feberová spolu se svou náměstkyní pro sociální rozvoj Alenou Zedníkovou delegaci vedoucích středisek sociálních služeb Středočeského kraje, kterou vedla senátorka Emílie Třísková. Hlavním tématem společné debaty byla problematika sociálních služeb a aktivity havířovských seniorů.

Havířov navštívila senátorka Emilie Třísková
Foto: hyundai.phorum.cz
Popisek: Havířov

Vedoucí představitelé sociálních služeb Středočeského kraje se v rámci Gerontologických dnů, které se každoročně konají v Ostravě, účastnili jednodenní stáže v Sociálních službách města Havířova. "Navzájem si vyměňujeme zkušenosti, a to jak s prováděním úkonů pečovatelské služby, tak s rozvozem stravy, se šetřením v domácím prostředí, s platbami respitní péče či zdravotních výkonů v domácí péči a mnohé další," přiblížil hlavní výhody spolupráce Milan Černý, ředitel Sociálních služeb města Havířova.

Senátorka Emilie Třísková je jako ředitelka Centra sociálních a zdravotních služeb Poděbrady aktivní v oblasti sociálních sužeb. Hlavním tématem diskuze tak byly sociální služby pro seniory a různé volnočasové aktivity, do kterých se starší lidé mohou zapojit. Senátorka vedení města a havířovských sociálních služeb informovala o chystané soutěži Šikovné ruce seniorů – pro radost a potěšení, která již tradičně proběhne v Lysé nad Labem.

"Jsem velice ráda, že nás paní senátorka poctila svou návštěvou. Domnívám se, že jako město můžeme být na naše sociální služby právem hrdí, stejně tak na naše seniory, kteří se aktivně zapojují do různých volnočasových aktivit," sdělila primátorka Havířova Jana Feberová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

13:05 Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

Zastupitelstvo města Liberec schválilo záměr znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd ve variantě: jedna…