Hodonín: Městský úřad je Dobrý úřad

22.10.2017 12:47

Od 23. října se vybraná pracoviště a zaměstnanci Městského úřadu v Hodoníně zapojí do projektu Dobrý úřad. Jedná s o projekt, do kterého se úřad přihlásil dobrovolně a jeho cílem je zlepšování komunikace s občany a zkvalitňování poskytovaných služeb. Do projektu se zapojí celkem devatenáct pracovišť městského úřadu.

Hodonín: Městský úřad je Dobrý úřad
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Náměstí v Hodoníně

Už v pondělí den najdou občané na vytipovaných pracovištích městského úřadu žluté stojánky s kartičkami a sběrné boxy. Občan si po jednání na úřadě vyzvedne uvedenou kartičku, kde na sebe vyplní kontakt (e-mail), a při odchodu z budovy úřadu vhodí formulář do sběrného boxu. Kontaktní údaj bude odeslán ke zpracování administrátorovi projektu, kterým je externí firma.

Zpracování údajů a jejich vyhodnocení je dále anonymní. Občan na zadanou e-mailovou adresu obdrží jednoduchý a časově nenáročný dotazník, který po vyplnění odešle zpět. Výsledkem bude souhrnné hodnocení, které je veřejné na internetových stránkách projektu (ZDE). Z došlých odpovědí losuje externí firma každý měsíc výherce poukázky na nákup.

V současné době jsou do projektu zapojeny a hodnoceny více jak tři desítky úřadů v celé republice, z toho 5 v Jihomoravském kraji.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Žatec: Za Žateckým pokladem

16:31 Žatec: Za Žateckým pokladem

Regionální muzeum nabízí zábavu i dobrodružství v nové aplikaci.