Hodonín: O novém sportovním areálu jednají na radnici

26.08.2016 18:18

Na středečním jednání o budoucnosti sportovního areálu stadionu U Červených domků se setkali zástupci vedení a Rady města s předsedou Fotbalové asociace ČR Miroslavem Peltou, představiteli MND, a.s. Robertem Kolářem, Zbyňkem Parmou a Pavlem Kotáskem, výkonným ředitelem Fotbalového klubu Hodonín Mariánem Vasilkem a ředitelem ZŠ U Červených domků Antonínem Slezákem.

Hodonín: O novém sportovním areálu jednají na radnici
Foto: wikipedia
Popisek: Hodonín

Společná první schůzka se týkala možné rekonstrukce stadionu, vybudování kvalitního zázemí pro místní fotbal a atletiku. „Jednání se vedlo v konstruktivním duchu. Zájem MND a Fotbalové asociace ČR zbudovat středisko mládeže zaměřené na sport vítáme. Ze strany představitelů města byla dána tomuto záměru plná podpora“, uvedl starosta Milan Lúčka. V plánu projektu by bylo vybudování nových hracích ploch, tribun, šaten a rehabilitačních prostorů pro hráče. Nový moderní sportovní areál by byl základnou pro fotbalový klub s šestnácti mládežnickými družstvy a jedním mužským týmem pod vedením trenéra Františka Komňackého a také Atletickému klubu, který vede v Hodoníně pět set atletů. S úpravou areálu souvisí také okolní lesy, kde by pomocí nadace Proměny mohla vzniknout odpočinková zóna pro obyvatele Hodonína.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tábor ošetřuje stromy na třídě 9. května pneumatickým rýčem

16:31 Tábor ošetřuje stromy na třídě 9. května pneumatickým rýčem

Na třídě 9. května provádějí zaměstnanci Technických služeb Tábor (TST) od 2. května 2024 ošetření k…