Hradec Králové: Během Velké ceny si můžete zaplavat v aquacentru v noci

07.03.2017 16:02

O víkendu 18. a 19. března 2017 se v plaveckém areálu na Eliščině nábřeží uskuteční 3. ročník Velké ceny Hradce Králové v plavání. Tento závod je zároveň 1. kolem Českého poháru v plavání ARENA cup 2017. Plavecký klub Hradec Králové očekává velmi hojnou účast sportovců i ze zahraničí. Na základě zkušenosti z loňského roku bude závodníkům k dispozici přes den i Aquacentrum v Městských lázních, pro tzv. rozplavání a vyplavání sportovců.

Hradec Králové: Během Velké ceny si můžete zaplavat v aquacentru v noci
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Plavecký bazén 50 m bude celý víkend pro veřejnost uzavřen a provoz aquacentra bude omezen: v sobotu bude aquacentrum pro veřejnost otevřeno od 18. až do 23. hod. a v neděli od 18. do 21. hod. V Aquacentru bude tedy o víkendu probíhat pouze noční koupání.

Aby návštěvníci nepřišli zkrátka, Správa nemovitostí Hradec Králové, která areál provozuje, během těchto dvou dnů prodlužuje pobyt v Aquacentru o 15 minut navíc zdarma pro všechny druhy vstupného. Čili nejen jednorázoví návštěvníci, ale i majitelé čipových hodinek můžou využít navíc 15 minut pobytu v relaxační zóně Aquacentra v Městských lázních. Po oba večery bude zapnuté podvodní osvětlení a navíc bude celý večerní pobyt doprovázet příjemná hudba při ztlumených světlech. Noční koupání se v aquacentru koná vůbec poprvé a SNHK doufá, že si najde řadu příznivců, kteří si můžou vynahradit to, že ve dne bude zavřeno.

Obyvatelé i návštěvníci města a okolí se můžou přijít zdarma podívat na Velkou cenu Hradce Králové z galerie 50m bazénu a ve večerních hodinách navštívit své oblíbené Aquacentrum.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

20:27 Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

Přísné podmínky dotačního programu pozastavují v tuto chvíli projekt výstavby parkovacího domu v uli…