Hradec Králové: Na Koupališti Flošna od pondělí od šesti

15.06.2018 12:16

Od pondělí 18. června dojde ke změně otevírací doby, která bude prodloužena od 6 do 20 hodin. V 6 hodin ráno bude koupaliště otevřeno od pondělí do pátku, o víkendech a ve svátky bude otevírací doba od 9 do 20 hodin.

Hradec Králové: Na Koupališti Flošna od pondělí od šesti
Foto: Archiv autora
Popisek: Koupaliště Flošna

Venkovní bazény jsou stále vyhřívané na teplotu 26°C, všechny atrakce jsou v provozu každý den od 9 hodin a jsou zahrnuty v ceně vstupného.

Koupaliště Flošna otevírá od šesti hodin již několik let především pro ranní plavce, kteří využívají vyhřívaný 50m bazén ke kondičnímu plavání. Jedná se o velmi příjemnou a oblíbenou aktivitu, která podporuje zdraví a zpříjemní zbytek celého dne. Jedno i dvou hodinové vstupné mohou využít pouze majitelé čipových hodinek. Cena vstupného pro dospělé osoby je na jednu hodinu 49 Kč a na dvě hodiny 79 Kč. Zlevněné vstupné, které platí pro děti od 120 cm, studenty do věku 26 let, seniory nad 62 let a držitele průkazu ZTP a ZTP/P je na jednu hodinu 39 Kč a na dvě hodiny 59 Kč.

Kompletní ceník, který platí pro všechny návštěvníky Koupaliště Flošna najdete ZDE.

Koupaliště Flošna poprvé v této sezóně otevřelo již 12. května. Od té doby navštívilo venkovní bazény 16 774 osob. Koupaliště Flošna nabízí návštěvníkům 50m plavecký bazén, relaxační bazén s divokou řekou a s masážními lehátky a dětský bazén se dvěma minitobogány. Dále si můžete užít velmi rychlý dušový tobogán, ke kterému jsou k dispozici jednoduše i dvojduše. Klasickou zábavou je tobogán sjížděný na zádech nebo vsedě. Oba tobogány obtéká líná řeka. Jedním z velkých lákadel je adrenalinová skluzavka Jump pro odvážné návštěvníky.

Všem nadšencům míčových her jsou v rámci vstupného stále k dispozici dva kurty na plážový volejbal a stůl na stolní tenis, který je umístěn na vrchní terase.

Součástí areálu je i squashové centrum, které má v červnu, červenci a v srpnu výrazně nižší ceny.

Přijďte si užít léto na Flošnu, těšíme se na vaši návštěvu a přejeme všem hodně slunných dní.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Opravdu máte čisté svědomí?

Dobrý den, opravdu vám přijde OK přijít k titulům tím, že publikujete v podezřelých časopisech nebo v těch, v jejichž vedení jste sám seděl? To vám přijde v pořádku? Dosud jste na mě působil jako morální autorita, ale teď už si to o vás nemyslím

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Ve městě začal odchyt přemnožených nutrií

20:27 Zlín: Ve městě začal odchyt přemnožených nutrií

Statutární město Zlín zahájilo ve spolupráci s externí firmou odchyt přemnožených nutrií. První odch…