Hradec Králové: S dobrým vysvědčením půjdou děti do Aquacentra zdarma

15.06.2017 17:31

Na konci června se opět mohou děti do 10 let těšit na akci „Za dobré vysvědčení zdarma do Aquacentra“. Ty, které přinesou od pátku 30. 6. do neděle 2. 7. ukázat své vysvědčení, na kterém nebude horší známka než trojka, mají vstup do Aquacentra v těchto dnech zcela zdarma. Nutný je pouze doprovod rodičů, jak vyžaduje návštěvní řád. Navíc děti se samými jedničkami dostanou jako odměnu dárek – krásného plyšového delfínka. Tato akce pro děti do 10 let má již své stálé místo mezi akcemi, které Správa nemovitostí Hradec Králové pořádá pro své návštěvníky.

Hradec Králové: S dobrým vysvědčením půjdou děti do Aquacentra zdarma
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Červen je navíc poslední měsíc akce „Za dárkem do Aquacentra“, která probíhá v Městských lázních již od 1. dubna. V rámci této akce mohou návštěvníci získat krásný dárek za deset vstupů do Aquacentra na sběratelskou kartu. Akce končí k 30. červnu a nevyplněné sběratelské karty se stanou neplatnými. Dosbírat razítka v pozdějším termínu nebude možné. Aquacentrum v Městských lázních je propojeno spojovací chodbou s plaveckým bazénem, návštěvníci se tak mohou dostat i na Slunnou loučku a využít služeb celého plaveckého areálu, včetně této venkovní části. Navíc, při vstupu na Slunnou loučku se přestane počítat čas pobytu, a tak zde mohou strávit libovolnou dobu zcela zdarma. Slunná loučka je otevřena každý den od 10 hodin po celou letní sezónu, i během odstávky 50m bazénu.

Odstávka krytého 50m bazénu bude od 17. července 2017, zahájení provozu je v plánu od 28. 7. 2017. Největší akcí naplánovanou na letní odstávku je výměna vzduchotechnické jednotky na ohřev vzduchu do bazénové haly. Předpokládané náklady by měly činit 520 tis. Kč bez DPH. Dále budou vymalovány veřejné prostory, bude provedena výměna nerezových krytů vpustí na dně bazénu, osvětlení v bazénové hale, filtrů, bude provedena kontrola jednotek vzduchotechniky, pískových filtrů včetně doplnění pískové náplně a vodního hospodářství, oprava obkladů, dlažeb a spárování, mytí prosklených stěn a bazénové vany a celkový úklid. Odstávka je stanovena jen na 12 dnů, neboť i v letních měsících si nachází krytý bazén své příznivce. Možnost koupání během odstávky bazénu bude v Aquacentru Městských lázní a na letním koupališti Flošna.

Letní odstávka až v září

Uzavření Aquacentra v Městských lázních je plánováno od 11. září 2017, zahájení provozu od 23. 9. 2017. Na letošní termín je naplánováno malování veřejných prostor, kontrola a oprava tobogánu, výměna střešních oken na ubytovně, výměna podvodních světel v bazénu, výměna květinového aranžmá u vyústění tobogánu, kontrola vlnobití a ostatního zařízení. Restaurace a ostatní služby budou v provozu i během odstávky. Možnost plavání po tuto dobu bude na 50m bazénu, v případě pěkného počasí jistě i na letním koupališti Flošna.

Další změnou v letních měsících je provoz sauny v aquacentru - bude zkrácen o 1 hodinu, ale zato bude zdarma pro všechny návštěvníky, tedy v ceně vstupného. Sauna bude obsluhována personálem ze šaten, otevírací doba v sauně bude v červenci a srpnu od pondělí do pátku od 11 do 21 hodin a v sobotu, neděli a ve svátek od 11 do 20 hodin.

Koncem června budou také ukončeny lekce aqua aerobicu a cvičení pro seniory, kterých se mohli návštěvníci zdarma účastnit celý školní rok 2016/2017. Po prázdninové pauze ale tato cvičení, možná v mírné obměně, určitě opět zavedeme.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Knihovna nakročila k moderní instituci

19:06 Jablonec nad Nisou: Knihovna nakročila k moderní instituci

Městská knihovna Jablonec nad Nisou, p. o., uspěla v dotačním programu Veřejné informační služby kni…