Hradec Králové: Tuto sobotu a neděli na Flošně naposledy ve vyhřívaných bazénech

18.09.2014 17:03

Koupaliště Flošna v Hradci Králové bude vyhřívat všechny bazény ještě do neděle 21. 9. 2014. Od pondělí 22. 9. 2014 bude na 26°C vyhříván již pouze 50 m plavecký bazén.

Hradec Králové: Tuto sobotu a neděli na Flošně naposledy ve vyhřívaných bazénech
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Tím také končí hlavní letní sezóna 2014 na Koupališti Flošna a od pondělí bude letní koupaliště pokračovat vedlejší sezónou s cenami celodenního vstupného v hotovosti a na městskou kartu 50 Kč a na čipové hodinky 35 Kč. Děti do 120 cm mají vstup zdarma. Otevírací doba ve vedlejší sezóně bude od 9 do 19 hodin.

Příznivci zdravého životního stylu, relaxu a odpočinku mohou každý den navštívit i Wellness studio Flošna, které je od začátku září otevřeno s novou velkou finskou saunou a ochlazovacím bazénkem. Všichni návštěvníci wellness studia mohou v ceně vstupného do wellness využívat i venkovní bazény, včetně stále ještě vyhřívaného 50 m plaveckého bazénu.  V areálu Koupaliště Flošna je také v provozu squash se 4 kurty a fitness.

Restaurace v areálu Koupaliště Flošna je uzavřena a Správa nemovitostí Hradce Králové příspěvková organizace hledá ve výběrovém řízení nového provozovatele.

Neváhejte využít poslední teplé dny této sezóny k návštěvě Koupaliště Flošna. Z důvodu konání Dožínek na parkovišti před Koupalištěm Flošna nebude možné v pátek 19. a v sobotu 20. 9. 2014 parkovat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Demolice hlavní budovy Carimexu

13:05 Plzeň: Demolice hlavní budovy Carimexu

V úterý 7. května odstartovaly bourací práce na hlavní budově Carimexu známého také jako Skleněné pe…