Jablonec nad Nisou: Přijeďte se pokochat Křehkou krásou

22.07.2016 19:57

Na již 5. ročník výstavy skla a bižuterie „Křehká krása 2016“ se můžete těšit ve dnech 11. - 14. srpna 2016. V areálu jabloneckého Eurocentra bude vystavovat 45 výrobců skla a bižuterie, kteří ve svých prezentačních a prodejních stáncích představí svoje poslední kolekce.

Jablonec nad Nisou: Přijeďte se pokochat Křehkou krásou
Foto: mhdvmb.cz
Popisek: Jablonec nad Nisou

Připraven je i rozsáhlý program předvádění vybraných technik zpracování skla a bižuterie, který se letos netradičně ponese v duchu českých vánoc. Pořadatelé nezapomněli ani na děti - ty si mohou hrát v dětském koutku s krásnou princeznou či objevit svůj talent v kreativní dílně. Pro návštěvníky připravilo bohatý program i Muzeum skla a bižuterie v Jablonci nad Nisou (příspěvková organizace MK ČR).

Vedle stálých expozic „Nekonečný příběh bižuterie“ a „Čarovná zahrada – české sklo sedmi století“ budete moci navštívit aktuální výstavy „Femme Fatale“ a „Jedním dechem“ nebo se zapojit do soutěže „Najděte sklo z doby Karla IV“. Ve vestibulu muzea Vás pak čeká tvůrčí dílna, kde si vyrobíte tradiční české papírové vánoční ozdoby zdobené balotinou.

Vstupné na Křehkou krásu je 50 Kč, děti do 15 let mohou přijít v doprovodu rodičů zdarma.

Více info najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

13:05 Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

Zastupitelstvo města Liberec schválilo záměr znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd ve variantě: jedna…