Jičín: Radniční budova na Žižkově náměstí vyžaduje opravu střechy

30.05.2018 10:01

Rada města schválila pořadí nabídek a výsledky veřejné zakázky pro zpracování projektové dokumentace na opravu střechy budovy městského úřadu na Žižkově náměstí.

Jičín: Radniční budova na Žižkově náměstí vyžaduje opravu střechy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jičín

Do výběrového řízení na projektanta se přihlásili tři uchazeči. Vítězem se stala firma Ing. Jan Chaloupský z Trutnova, která nabídla nejnižší cenu. Dokumentaci vypracuje za 395 tisíc Kč bez DPH.

Střecha je ve špatném stavu a vedení města chce předejít vyšším nákladům, které by mohly vyvstat, pokud by se k rekonstrukci nepřistoupilo. Projektant ve lhůtě 12 týdnů od podpisu smlouvy provede zaměření a průzkum a posléze do 14 týdnů zpracuje dokumentace (DSP a DPS). Smlouva počítá také s autorským dozorem projektanta během stavebních prací.

Vzhledem k říjnovým komunálním volbám bude rozhodnutí o samotné rekonstrukci záležitostí až nového vedení města. Současným předpokladem ovšem je, že stavební práce by se mohly uskutečnit někdy v letech 2019 či 2020.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Primátorka pozdravila zlaté volejbalisty

16:31 České Budějovice: Primátorka pozdravila zlaté volejbalisty

V pořadí už jedenáctý extraligový titul získali volejbalisté Českých Budějovic, když ve čtvrtém finá…