Jihlava hostila mistrovství v jízdě na slavných skládacích kolech Brompton

19.09.2023 16:28 | Tisková zpráva

V areálu Český mlýn se v sobotu uskutečnil Festival Cyklospeciality a Mistrovství Brompton ČR a SR. Akce zahájila Evropský týden mobility v Jihlavě.

Jihlava hostila mistrovství v jízdě na slavných skládacích kolech Brompton
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Nic než kola! A teda ještě koloběžky. V areálu Český mlýn se uskutečnil Festival Cyklospeciality 2023 a Mistrovství Brompton ČR a SR. Krátce a jednoduše mistrák skládacích kol.

Věděli jste, že je kolem značky Brompton tak obrovská komunita nadšenců? A že to berou vážně! Libují si v elegantním dreskódu, milují pólo a vůbec spoustu britských věcí, především tedy svoje skládací miláčky. Ty jsou mimochodem schopní složit za neskutečných šest sekund. A to už je pěkně rychle nachystané kolo.

Na programu ale nebyl jen závod nebo módní přehlídka, ale třeba i ukázky triků na koloběžkách, živá hudba, turnaj v pólu a nechyběl ani skvělý program od jihlavské sportovní akademie Elitavers, která na Českém mlýně uspořádala Elitavers dej.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Opravdu máte čisté svědomí?

Dobrý den, opravdu vám přijde OK přijít k titulům tím, že publikujete v podezřelých časopisech nebo v těch, v jejichž vedení jste sám seděl? To vám přijde v pořádku? Dosud jste na mě působil jako morální autorita, ale teď už si to o vás nemyslím

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Ve městě začal odchyt přemnožených nutrií

20:27 Zlín: Ve městě začal odchyt přemnožených nutrií

Statutární město Zlín zahájilo ve spolupráci s externí firmou odchyt přemnožených nutrií. První odch…