Jihlava má nejlepší web v Kraji Vysočina

12.03.2018 21:16

Jihlavská radnice udržuje svůj web v nejlepší kondici. I letos mohli zástupci Jihlavy převzít z rukou hejtmana Jiřího Běhounka nejvyšší krajskou cenu v kategorii měst v soutěži Zlatý erb. Cenu přebíral náměstek primátora pro oblast informatiky Jaromír Kalina a vedoucí odboru informatiky Vladimír Křivánek.

Jihlava má nejlepší web v Kraji Vysočina
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Jihlava má od loňského roku nový web. Inovace se vyplatila jak z pohledu uživatelského, tak odborného, kdy porota soutěže Zlatý erb stránky Jihlavy vyhodnotila jako nejlepší v republice.

V soutěži se uplatňuje pravidlo, že pokud se v krajském kole na prvním místě umístí vítěz loňského ročníku celostátní soutěže, do celostátního kola postupuje soutěžící z druhého místa v krajském kole. Protože v letošním roce město Jihlava obhájilo své prvenství z roku 2017, kdy postoupilo do celostátní soutěže, kterou následně i vyhrálo, postupují nyní  do celostátního kola dvě města, která se společně umístila na druhém místě, a to Humpolec a Polná.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

16:29 Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

Do Dvořákových sadů se na své místo nedaleko Hadího pramene po necelých pěti měsících restaurování v…