Karlovy Vary: Kde by se měly konat vánoční trhy?

18.07.2017 18:08

Poraďte s výběrem místa pro vánoční slavnosti. Na prostranství před hotelem Thermal, kde trhy s doprovodným programem probíhaly v předchozích dvou letech, se v letošním roce uskutečnit nemohou, mimo jiné z důvodu plánované rekonstrukce hotelu.

Karlovy Vary: Kde by se měly konat vánoční trhy?
Foto: mmkv.cz
Popisek: Karlovy Vary

V této anketě máte možnost zvolit jednu z navrhovaných lokalit, které jsou pro pořádání městských vánočních trhů s doprovodným programem vhodné. Nejvhodnější prostor pro vánoční trhy 2017 vybere rada města na konci září. Výsledek ankety bude mít poradní charakter a bude jedním faktorů, ke kterým rada města při svém rozhodování přihlédne.

Anketa je otevřena do 15. září 2017.

Vybrat můžete pouze jednu lokalitu. Pokud máte vlastní návrh na vhodný prostor, pošlete nám ho na adresu: anketavanocnitrhy@mmkv.cz Hlasovat lze rovněž prostřednictvím hlasovacího lístku, který bude zveřejněn v srpnovém a zářijovém vydání Karlovarských radničních listů.

Hlasovat můžete ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…