Karlovy Vary: Výluka na trati do Bečova nad Teplou potrvá do 27. září

03.09.2018 13:48

Nepřetržitá výluka veřejné drážní osobní dopravy potrvá na trati č. 149, v úseku Bečov nad Teplou – Karlovy Vary d.n., do čtvrtka 27. 09. 2018, 24:00 hodin.

Karlovy Vary: Výluka na trati do Bečova nad Teplou potrvá do 27. září
Foto: mmkv.cz
Popisek: Karlovy Vary

Důvodem výluky je oprava a údržba železniční infrastruktury na vyloučeném úseku trati. Z výše uvedených provozních důvodů nebude možné zajistit přepravu drážním vozidlem v celé délce zmiňované tratě. V souladu s § 36 odst. g) zákona č. 266/1994 Sb., o drahách, v platném znění, bude zajištěna náhradní autobusová doprava (dále jen "NAD").

Po dobu konání nepřetržité výluky bude platit výlukový jízdní řád (ZDE)

Informovanost cestujících o změnách v osobní drážní dopravě bude zajištěna formou vylepení jízdních řádů a informačních letáků (viz příloha), popř. dalších doplňkových informací, ve stanicích a na zastávkách a stanovištích NAD.

Dopravce GW Train Regio se omlouvá za případné komplikace, které by mohly v období této výluky při cestování vzniknout, především pak za případná zpoždění ve výchozích, cílových nebo přestupních stanicích a zastávkách, resp. stanovištích NAD.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vsetín: Příběhy našich sousedů ve Vsetíně

16:31 Vsetín: Příběhy našich sousedů ve Vsetíně

Příběhy našich sousedů je vzdělávací projekt neziskové organizace Post Bellum pro žáky osmých a devá…