Kdo pomůže Jihlavě s kulturou

10.02.2017 12:15

Jihlavská radnice chce zvýšit úroveň kulturního dění ve městě. Hledá schopného člověka, který uvede do života novou Strategii pro kulturu, volný čas a cestovní ruch. Radnice už na manažera kultury vypsala výběrové řízení.

Kdo pomůže Jihlavě s kulturou
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

„Hledáme člověka se zájmem o věc, který dokáže proměnit nově vzniklou strategii ve skutečnost a bude tahounem pozitivní změny v kultuře v našem městě,“ zve do týmu náměstkyně primátora pro oblast kultury Jana Mayerová.

Komunikativní osobnost se skutečným zájmem o kulturní dění má šanci vykonávat klíčovou pozici, ve které bude spojovat aktivity města a aktérů mimo úřad, pracovat v oblasti propagace a komunikace s médii, pracovat na strategických dokumentech, sbírat a vyhodnocovat data o publiku, koordinovat připravovaný systému slev, propojovat zájmy kulturních organizací, řídit kalendář kulturních akcí atp.

„Zájemci o pozici by měli být seznámeni s textem strategie kultury a být schopni se v ní zorientovat a diskutovat o ní během pohovoru,“ dodává náměstkyně Jana Mayerová. Strategie je dostupná na webu města Jihlavy.

Přihlášky je možné podávat do 20. února. Informace k výběrovému řízení najdou zájemci na webu města, podrobnosti sdělí vedoucí odboru školství, kultury a tělovýchovy Mgr. Tomáš Koukal.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vsetín: Příběhy našich sousedů ve Vsetíně

16:31 Vsetín: Příběhy našich sousedů ve Vsetíně

Příběhy našich sousedů je vzdělávací projekt neziskové organizace Post Bellum pro žáky osmých a devá…