Kopřivnice: Aukce nepotřebného majetku nabízí techniku i automobily

01.06.2017 18:15

Radnice včera spustila další aukci nevyužitého majetku města. V nabídce jsou nejen tradiční položky jako nepotřebný nábytek či elektronika, ale také dva hasičské automobily, vybavení klubu Nora nebo umělecké předměty.

Kopřivnice: Aukce nepotřebného majetku nabízí techniku i automobily
Foto: koprivnice.cz
Popisek: Kopřivnice

Město Kopřivnice se v aukcích zhruba dvakrát do roka zbavuje nevyužívaného majetku. „Jedná se o dlouhodobý majetek, který je k dalšímu využití v rámci města nepotřebný či nepoužitelný,“ uvedla Miroslava Michalská z evidence majetku. 

Aukce majetku byla spuštěna v pondělí 29. května v 9 hodin. I tentokrát mají lidé z čeho vybírat. V nabídce jsou nejen klasické věci jako monitory, starý nábytek, a elektronika, ale opět se najde několik kuriozit, které by v aukci čekal asi málokdo. „Město nabízí k zakoupení například dva staré hasičské vozy, část vybavení bývalého klubu Nora jako zesilovače, mixážní pulty nebo třeba lustr či hodiny z ateliéru Hrubý,“ doplnila výčet nabízených věcí referentka evidence majetku. 

Aukce je dostupná na stránkách města Kopřivnice na adrese www.koprivnice.cz. Dražba věcí bude trvat do pondělí 5. června do 15 hodin. Vítězové jednotlivých dražeb budou kontaktováni pracovnicemi městského úřadu. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Město zaslíbené podnikání

22:28 Jablonec nad Nisou: Město zaslíbené podnikání

Jablonci nad Nisou se ve vysoké konkurenci podařilo obhájit loňské krajské prvenství. Druhou příčku …