Kopřivnice: Nenuďte se o prázdninách doma a pojďte ven

11.07.2017 14:34

Ani v letošním roce nechybí v Kopřivnici akce určená mladým, kteří chtějí o letních prázdninách něco zažít, nazvaná Někdo ven???

Kopřivnice: Nenuďte se o prázdninách doma a pojďte ven
Foto: koprivnice.cz
Popisek: Kopřivnice

Zejména mezi mladými oblíbenému projektu bude patřit osm prázdninových čtvrtků a poslední srpnový pátek. Účast na všech akcích je zdarma a podle organizátorů se mají účastníci na co těšit. „Snažili jsme se program přizpůsobit požadavkům mladých, tak aby byl pro ně co nejzajímavější,“ uvedla manažerka volnočasových aktivit Lenka Heráková a pokračovala: „Sedm aktivit se odehraje v našem městě, pouze jednou vyjedeme do aquaparku Olešna, kde si všichni užijí super den u vody.“

Nabídka zábavy projektu Někdo ven??? je bohatá a v tuto chvíli již v plném proudu. První akce s názvem Warm up se odehrála ve čtvrtek 6. července v parku E. Beneše. Další aktivitě, tentokrát ve znamení street basketbalu, bude patřit čtvrtek 13. července. „Tato hra centrum našeho města oživí od 17 hodin. Přijít si zahrát a pobavit se může každý, kdo nechce jen sedět doma a nudit se,“ pozvala na akci Lenka Heráková.

Ani letos nebude chybět závěrečné vyvrcholení v podobě koncertu. Do Kopřivnice v závěru srpna dorazí kapela Mirai. „Všichni ti, kteří se do projektu Někdo ven??? zapojí a přijdou na jednotlivé akce, dostanou náramek s logem. Za pět různých náramků se pak mohou stát VIP hostem na zmíněném koncertě,“ dodala na závěr manažerka volnočasových aktivit.

Podrobné informace o prázdninovém projektu i jednotlivých akcích najdou zájemci na Facebooku – https://www.facebook.com/nekdoven.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turnov: Ovce na dvoře i prevence šikany

22:28 Turnov: Ovce na dvoře i prevence šikany

Experti na školství vyrazili za inspirací do holandských škol. Třicet osm zástupců škol z celého Čes…