Kroměříž: Městská rada je kompletní, novým radním se stal Tomáš Třasoň

15.05.2017 21:55

Radě města Kroměříže chyběl po lednovém odstoupení Radka Vondráčka z ANO z funkce místostarosty města a rovněž z pozice radního jeden člen.

Kroměříž: Městská rada je kompletní, novým radním se stal Tomáš Třasoň
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

Po více než čtyřměsíčním vyjednávání je nyní rada opět kompletní, má tedy devět členů. Na uvolněné místo byl na jednání zastupitelstva města Kroměříže ve čtvrtek 11. května 2017 zvolen Tomáš Třasoň (ANO).

„Legislativní problém se podařilo zdárně vyřešit. Doktor Třasoň získal podporu dvaceti zastupitelů z dvaceti čtyř přítomných. Gratuluji mu a těším se na další spolupráci. Děkuji i všem zastupitelům, kteří umožnili hladký průběh hlasování,“ vyjádřil svou spokojenost s volbou i jejím průběhem starosta Kroměříže Jaroslav Němec. V rámci jednání zastupitelstva byl rovněž zrušen post třetího neuvolněného místostarosty.

„Domnívám se, že pro takové město, jako je Kroměříž, stačí dva místostarostové. Na pozicích uvolněných místostarostů budou do konce volebního období pracovat Pavel Motyčka a Marek Šindler,“ uzavírá starosta Němec.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Proběhla velká úklidová akce dobrovolníků

22:28 Liberec: Proběhla velká úklidová akce dobrovolníků

Statutární město Liberec opět podporovalo dobrovolníky, kteří se připojili k úklidové akci Ukliďme L…