Kroměříž: Na ZŠ Komenského se chystá oprava střechy

22.01.2024 13:33 | Tisková zpráva

Kroměřížská radnice plánuje opravu střechy Základní školy na Komenského náměstí. „Jde o jednu z významných investičních akcí, které se týkají oprav ve školách a které chce radnice v letošním roce realizovat,“ uvedl starosta Tomáš Opatrný.

Kroměříž: Na ZŠ Komenského se chystá oprava střechy
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

Plánované stavební práce ve škole na Komenského náměstí budou zahrnovat opravu krovu a výměnu střešní krytiny. Předpokládaná cena opravy je bezmála devět milionů korun. Momentálně se připravuje zadávací dokumentace pro vyhlášení veřejné zakázky na výběr zhotovitele. Zajištěním a organizací výběrového řízení na zhotovitele zakázky byla pověřena kroměřížská firma KM admin.

V letošním roce město připravuje opravy střech i v dalších školách kromě ZŠ Komenského, a to v ZŠ U Sýpek, ZŠ Zachar a MŠ Mánesova, k opravám střech by mělo dojít rovněž na krytém plaveckém bazénu, na Domě kultury či na bývalém sídle městské policie na Velkém náměstí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Renáta Zajíčková byl položen dotaz

Ministerstvo pro vědu a výzkum

Můžete mě nějak přesvědčit, že toto ministerstvo není jen politickou trafikou? Protože ho stejně řídí lidi bez kompetence nebo vám snad přišla Langšádlová nebo teď Ženíšek kompetentní? A nezvládlo by agendu ministerstvo školství? Protože dřív to zvládalo. Jak to vysvětlíte?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: V nemocnici bude preventivní akce v rámci boje proti mozkové mrtvici

16:31 Litoměřice: V nemocnici bude preventivní akce v rámci boje proti mozkové mrtvici

Krajská zdravotní se již tradičně připojuje ke Světovému dni boje proti mozkové mrtvici, který probí…