Kroměříž hledá provozovatele letní relaxační zóny na Velkém náměstí

30.03.2018 7:34

Kroměřížská radnice letos opět na letní měsíce připravuje relaxační zónu na Velkém náměstí. Město proto hledá provozovatele, který v termínu od 20. června nejméně do konce srpna zajistí pro návštěvníky zóny občerstvení. „Prostor bude opět sloužit k odpočinku, posezení i k pořádání pohybových a kulturních aktivit. Bude také zázemím letošní turistické sezony zaměřené na děti, rodiny a mladé lidi,“ uvedl starosta Jaroslav Němec.

Kroměříž hledá provozovatele letní relaxační zóny na Velkém náměstí
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

Zóna se bude nacházet na ploše kolem 200 metrů čtverečních. Město zajistí sedačky, stolky, lehátka, zastínění, wi-fi připojení na internet, dva dřevěné stánky pro zázemí, mobilní zeleň, herní koutek, přívod elektřiny i odpadkové koše včetně odvozu odpadu.

„Od provozovatele očekáváme kvalitní a cenově dostupné občerstvení, zajištění prodejního stánku včetně technického a materiálového vybavení nutného pro provoz občerstvení, zajištění denní obsluhy, bezpečnosti a drobné údržby prostoru a samozřejmě i dodržování všech platných právních předpisů potřebných pro provozování občerstvení, a to včetně hygienických norem,“ shrnul podmínky vedoucí odboru kultury a cestovního ruchu Pavel Zrna.

Nabídka musí obsahovat název a kontaktní údaje provozovatele, návrh řešení prodejního prostoru (popis a případně vizualizaci), návrh nabízeného sortimentu a rozsahu poskytovaných služeb, návrh provozní doby včetně způsobu personálního zajištění a návrh vlastní iniciativy související s tématem sezony nazvané Kroměříž 2018 – pro mladé věkem i duchem.

Vítané oživení letních měsíců

Zájemci mohou posílat nabídky do 5. dubna na adresu: Město Kroměříž, odbor kultury a cestovního ruchu, Velké nám. 115, 767 01 Kroměříž nebo e-mailem ZDE. Na této adrese mohou získat i bližší informace. Provozovatele zóny bude schvalovat městská rada.

Kroměřížská radnice loni provozovala relaxační zónu na Velkém náměstí poprvé. Zóna byla vítaným oživením letních měsíců ve městě. Nabídla celkem více než 60 různých kulturních a sportovních akcí, na kterých se podílela sportovní centra a kluby, taneční skupiny i spolky. Vstup do zóny je na všechny aktivity zdarma.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Třebíč: Revitalizace zámeckého parku začíná

22:09 Třebíč: Revitalizace zámeckého parku začíná

Po obnově oblíbeného parku Hrádek se dostane péče i tomu zámeckému. Aktuálně jsou dokončeny přípravn…