Litoměřice: Oblíbené akce pro seniory jsou v plném proudu

10.04.2018 20:30

Kampaň pro seniory „Místa přátelská seniorům“ pokračuje a těší se velkému zájmu. Dnes na litoměřické seniory čekala čtvrtá ze šestnácti připravených aktivit.

Litoměřice: Oblíbené akce pro seniory jsou v plném proudu
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

Na starost si ji vzal Odbor komunikace, marketingu a cestovního ruchu Městského úřadu Litoměřice. Na besedě „Jak propagovat město aneb Práce nejen s médii“ seznamovala seniory s tématy vedoucí odboru a tisková mluvčí města Eva Břeňová. Senioři se například dozvěděli, jak funguje propagace města a na co si mají dát v médiích pozor. V závěru besedy byl prostor na různorodé dotazy a z řad seniorů zaznělo několik námětů.

Dnešní přednášku navštívilo osm desítek lidí. Senioři si odnesli nejen cenné informace, ale někteří i dárek v podobě CD.

„S kampaní jsme velice spokojeni. Zajímavá byla návštěva biskupství,“ shodli se účastníci besedy. Setkání s biskupem v jeho rezidenci na Dómském náměstí odstartovalo již šestý ročník kampaně „Místa přátelská seniorům“, kterou pořádá Odbor sociálních věcí a zdravotnictví MěÚ Litoměřice ve spolupráci s partnery. Další akci pro seniory připravuje Knihovna K. H. Máchy již 12. dubna.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…