Litomyšl: Na festivalu se setkali nejúspěšnější manažeři

04.07.2017 16:46

Pod záštitou tří hejtmanů se setkala nejvyšší elita manažerů Severovýchodních Čech se zástupci státní správy. Finalisté celostátní soutěže Manažer roku na zámku v Litomyšli diskutovali, přebrali ceny a navštívili jeden z koncertů festivalu.

Litomyšl: Na festivalu se setkali nejúspěšnější manažeři
Foto: Archiv
Popisek: Litomyšl

V reprezentativních interiérech zámku se dne 27. 6. 2017 uskutečnila akce Setkání oceněných manažerů Libereckého, Pardubického a Královéhradeckého kraje se zástupci státní správy. Akci organizovala společnost Centrum andragogiky, s.r.o. ve spolupráci s Českou manažerskou asociací a jejím ČMA Regionálním klubem Severovýchodní Čechy, pod záštitou hejtmanů Libereckého, Královohradeckého a Pardubického kraje.

Pozvánku na setkání přijala celá řada významných hostů. Akci slavnostně otevřel ředitel Smetanovy Litomyšle a svá úvodní slova pronesli také zástupci vyhlašovatele soutěže Manažer roku. Za Liberecký kraj přijela radní Radka Loučková Kotasová. „Z pohledu Libereckého kraje se jedná o velmi důležitou akci, protože umožňuje setkání významných manažerů všech tří krajů. Je to zatím jediná podobná akce tohoto druhu, ale věříme, že jich v budoucnu bude přibývat, protože je velmi přínosná pro rozvoj a propojení regionů,“ řekla členka Rady Libereckého kraje, pověřená řízením rezortu hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů a územního plánování. Dále doplnila, že zdravé podnikatelské prostředí musí mít oporu i ve státní správě a vyzdvihla, že na Liberecku již existuje konkrétní projekt Inovačního centra takzvaného podnikatelského inkubátoru. „Tato významná instituce, která bude vytvářet podmínky pro inovace, výzkum a vývoj, vše s přenosem do praktického života, by měla vzniknout ve spolupráci Krajského úřadu a Technické Univerzity v Liberci,“ nastínila s tím, že v současné době se úmysl vybudování inovačního centra nachází již ve fázi vypracovávání projektové dokumentace na rekonstrukci sídelní budovy.

Za Liberecký kraj byli oceněni Ing. Martin Havlín, jednatel a ředitel společnosti HACO, spol. s.r.o., který obdržel cenu "Za inovace pro udržitelný rozvoj" a další ocenění převzala Ing. Lenka Svačinová, předsedkyně družstva TEXman.

Na závěr setkání v Litomyšli měli všichni zúčastnění možnost navštívit jeden z koncertů festivalu. Příští, již dvanáctý ročník setkání bude v červenci příštího roku hostit Liberecký kraj.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Jedinečný svátek vína se blíží

22:08 Znojmo: Jedinečný svátek vína se blíží

Festival vína VOC Znojmo, jedinečný svátek vína, vinařů a všech příznivců vinného moku, máme už témě…