Lovosice: Na koupališti si můžete zahrát beach volejbal nebo zapůjčit lehátko

22.07.2017 19:33

Na koupališti si nyní můžete zahrát beach volejbal nebo další plážové sporty a ke slunění se dají využít nová lehátka.

Lovosice: Na koupališti si můžete zahrát beach volejbal nebo zapůjčit lehátko
Foto: meulovo.cz
Popisek: Pohled na Lovosice

Lehátek je zatím deset, jsou plastová a mají polohovatelnou horní část. Jejich zapůjčení stojí 50,- korun na celý den. Do budoucna správce počítá s jejich dokoupením.

Zájemci si mohou objednat také beachvolejbalové hřiště. Stojí 100,- Kč na hodinu a zamluvit si ho můžete od 7 do 21 hodin na telefonu 739 372 539. Rozměry celého hřiště jsou 22 x 12 m, samotná hrací plocha na beach volejbal je 16 x 8 m. „Hřiště splňuje parametry pro profesionální hrací plochu. Sloupky na síť jsou odnímatelné, díky čemuž se hřiště dá využít i na jiné sporty, jako je například plážový fotbal nebo házená. Při zařizování objednávky si domluvíte hodinu a jaký sport chcete hrát a obsluha koupaliště vám pak vydá míč a případně odmontuje sloupky. Platba bude provedena na místě u kasy koupaliště,“ upřesnil Stanislav Hruza, ředitel Technických služeb města Lovosice.

Lovosické koupaliště je v sezóně otevřeno denně od 9 do 19 hodin. V případě nepříznivého počasí se ovšem může stát, že tomu tak nebude, případně se otevírací doba posune. Za hezkého počasí se otevírací doba posouvá až do 20 hodin. Informace o aktuálním stavu bude město zveřejňovat na facebooku: Lovosice – profil města. Nicméně ne vždy je aktualizaci možné provést, například o víkendy a svátky. V případě, že meteorologové předpoví bouřky nebo nízké teploty, je pravděpodobné, že se koupaliště neotevře.

Vstupné pro dospělou osobu na městské koupaliště Lovosice činí 50,- Kč, děti a senioři mají vstupné o polovinu levnější, tedy 25,- Kč.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Blíží se zápisy do mateřských škol

7:37 Jihlava: Blíží se zápisy do mateřských škol

Zápisy do školek Mozaika, Demlova 28 a Nad Plovárnou se uskuteční ve dnech 6. a 7. května. Volných j…