Luhačovice: Kuželkáři po dvou výhrách poprvé neuspěli

30.09.2014 21:40

První kuželkářská liga mužů pokračovala o uplynulém víkendu za účasti luhačovických reprezentantů třetím kolem. Po úvodním vítězství nad Valašským Meziříčím a následnou jasnou dominancí nad nováčkem HKK Olomouc, se prvoligovému týmu kuželkářů z lázeňského města ale nedařilo.

Luhačovice: Kuželkáři po dvou výhrách poprvé neuspěli
Foto: archiv FH
Popisek: Starosta Luhačovic František Hubáček (ODS)

„Na půdě soupeře, kterým byl mistr uplynulého ročníku TJ Sokol Husovice, nezahráli podle předpokladů a slabé výkony tentokrát na soupeře nestačily," sdělil Vlastimil Červenka z kuželkářského oddílu TJ Sokol Luhačovice.

Luhačovjané tak Husovicím na jejich půdě podlehli, když domácí tým zvítězil poměrem 5:3. Luhačovičtí tak nedokázali navázat na úspěšnou domácí výhru z druhého kola s Olomoucí 7:1. „Při té se ve výborné formě se představil také nestárnoucí Pavel Kubálek, který porazil vynikajících 620 kuželek," poznamenal Červenka.

Také mužské „B" družstvo Luhačovic zápasící v divizní soutěži ve třetím kole podlehlo na jejich půdě kuželkářům Orla Telnice a tak čest luhačovického oddílu tentokrát zachraňovaly ženy. „Ty přehrály Otrokovice a posunuly se na 3. místo v tabulce své soutěže," vysvětlil Červenka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Marian Dancso - profil

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

13:05 Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

Zastupitelstvo města Liberec schválilo záměr znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd ve variantě: jedna…